Nusiteikę rimtai: Lietuvos varžovai prieš pasaulio čempionatą žais ir tarpusavyje, ir su JAV

2019-04-04 08:42
Nuotr.: REUTERS – Scanpix
Nuotr. REUTERS – Scanpix

Būsimos Lietuvos rinktinės varžovės pasaulio čempionate susidurs dar jam neprasidėjus – Australija ir Kanada tarpusavyje ketina sužaisti porą draugiškų mačų.

Kaip pranešama, jie rugpjūčio 16 ir 17 dienomis vyks Australijoje, šalies vakaruose esančiame Perto mieste.

Australijos ir Kanados rinktinės pastarąjį kartą pasaulio pirmenybėse susidūrusios buvo 1998 metais, o jų bendras tarpusavio mačų pergalių santykis yra 3-2 kanadiečių naudai.

Po draugiškų rungtynių su Kanada, Australijos rinktinė grįš namo, kur sužais dar du mačus su JAV rinktine rugpjūčio 22 ir 24 dienomis.

13 NBA žaidėjų turintys australai kol kas dar tik braižo savo rinktinės vaizdą.

Šiuo metu tik Matthew Dellavedova, Joe Inglesas ir Andrew Bogutas yra pasakę, kad jei nebus netikėtų traumų, prisijungs prie rinktinės.

Beno Simmonso situacija vis dar neaiški, tačiau jei jam vasarą pavyktų greitai pasirašyti naują sutartį NBA, jis spėtų prisijungti prie rugpjūčio 2 startuosiančios rinktinės stovyklos.

Kanados ekipoje didžiausias klaustukas kabo ties Andrew Wigginsu bei Djuko universiteto žvaigžde R.J. Barretu.

Tiesa, pastarojo tėvas dabar yra Kanados rinktinės generalinis vadybininkas ir asmeniškai rūpinsis tuo, kad jo sūnus galėtų padėti komandai.

Pasaulio čempionatas Kinijoje startuos rugpjūčio 31 dieną. H grupėje Lietuva susidurs su Australija, Kanada ir Senegalu.



Komentarai:

Wade6
kas iš tų NBA žaidėjų? Daug europoj žaidžiančių neprapultų ir NBA
2019-04-04
-1
Atsakyti
abcdef
Nu neiseisim mes is tos grupes pamatysit. Sakiau ir sakysiu. Su tokia parodija kaip ablomaitis tai kitaip ir neiseina man galvot
2019-04-04
+4
Atsakyti
kanada
20
2019-04-04
-8
Atsakyti
Tj
kiek NBA zaideju turi Kanada? Aistralija 13 OMG !
2019-04-04
+7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.