Filadelfijoje – Antetokounmpo ir Embiido akistata bei per plauką nekilusios muštynės

2019-04-05 06:39
Nuotr.: AP-Scanpix
  • „Bucks“ 128:122 įveikė „76ers“ ekipą ir užsitikrino pirmąją vietą Rytų konferencijoje

  • Giannis Antetokounmpo pelnė 45 taškus, Joelis Embiidas – 34

  • Pirmajame kėlinyje kilo konfliktas tarp Embiido ir Bledsoe, pasibaigęs techninėmis pražangomis

  • Statistika

Milvokio „Bucks“ klubas (59-20) svečiuose po atkaklios kovos 128:122 (30:26, 26:32, 26:28, 46:36) palaužė Filadelfijos „76ers“ ekipą.

MVP kandidatų mikrodvikovoje Giannis Antetokounmpo pranoko savo konkurentą Joelį Embiidą, mačą baigdamas su 45 taškais ir 13 atkovotų kamuolių.

Embiidas surinko 34 taškus, atkovojo 13 kamuolių ir atliko 13 rezultatyvių perdavimų.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
45
Naudingumas
53
Rezultatyvūs perdavimai
6
Atkovoti kamuoliai
13

Filadelfijos ekipa šiose rungtynėse vertėsi be Jimmy Butlerio, kuris vis dar jaučia nugaros skausmus.

Tuo metu „Bucks“ mačo pradžioje prarado Ericą Bledsoe – jis praėjus vos pustrečios minutės buvo išvarytas iš aikštės.

Tai įvyko po kivirčo su Embiidu. Pastarajam pataikius svarbų tritaškį, Bledsoe jį stumtelėjo iš nugaros.

Atsisukęs Embiidas kamuolį piktai mestelėjo jam kamuolį į rankas, o Bledsoe nebesusilaikęs jį šveitė varžovui atgal į krutinę.

Tuomet komandų krepšininkai vos nesusikibo, tačiau teisėjai suskubo raminti konflikto. Embiidui buvo skirta viena techninė pražanga, Bledsoe gavo dvi ir turėjo palikti parketą.

Po šios pergalės „Bucks“ galutinai įsitvirtino pirmojoje NBA Rytų konferencijos vietoje ir Toronto „Raptors“ klubą lenkia trimis pergalėmis.

Filadelfijos klubas Rytų konferencijoje šiuo metu žengia trečias.

„Bucks“: Giannis Antetokounmpo 45 (13 atk. kam.), Khrisas Middletonas 22, George'as Gillas 20, Sterligas Brownas 12, D.J. Wilsonas 11.

„76ers“: Joelis Embiidas 34 (13 atk. kam., 13 rez. perd.), J.J. Redickas 29, Mike'as Scottas 22, Tobias Harrisas 13.



Komentarai:

to ...
ką Embidas pradėjo? Tas kamuolio mestėlijimas gal net Bledsoe buvo skirtas, bet atidavimas ateinančiam teisėjui, kuris tą kamuolį būtų pasiėmęs, jei pakeliui nebūtų jo "perėmęs" Bledsoe :))). Bledsoe pasigriebė pro šalį lekiantį (nesmarkiai) kamuolį ir šveitė iš visų jėgų Embidui, tad kas ką pradėjo?

Tiesa, iš po to "stūmimo" (greičiau smūgio alkūne į nugarą) Embidas, panašu, negailėjo gražių žodelių - tiek teisėjui, tiek paskui, išsiskirinėdamas su kamuoliu, ir Bledsoe. Nenustebčiau, kad išvadino jį kokia nors blusa, pažadėdamas pritrėkšti, jeigu dar žokinės ;))). Va gal už tokią poeziją ir galėjo duoti tex. baudą Embiidui. O šiaip jis čia buvo šventas, baltas ir pukuotas :))). Net muštis pradėjo bėgti, kada jau į tarpą tarp jų buvo prisigrūdę žmonių ;)
2019-04-05
+1
Atsakyti
Jonukas
Epizodas tik parodo, kokioj krizėj dabar teisėjavimas NBA. Už kamuolio pasimėtymą išvytas žaidėjas.. Kokie ten cirkai su Popo išvarymais? Fiksuoja žingsnius benderiui, kuris tiesiog varosi kamuolį. Arba teisėjas kliūna už lūžusios Jokičiaus kojos ir čia epizodai per vieną savaitę..
2019-04-05
-1
Atsakyti
...
Jei Bledsoe stūmimas į nugarą nebuvo užfiksuotas kaip pražanga tai pradėjo viską Embidas, pirmas paleido kamuolį
2019-04-05
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.