Motiejūno treneris apie Kinijos lygą: „Sunku įsivaizduoti, kuris Lietuvos krepšininkas galėtų čia žaisti“

2019-04-05 19:17
Nuotr.: facebook.com
Nuotr. facebook.com

Donatui Motiejūnui, dominuojant Šandongo „Golden Stars“ klube, Lietuvoje dažnai kildavo abejonių dėl Kinijos krepšinio lygos lygio, tačiau penktus metus šioje šalyje besidarbavęs treneris Virginijus Mikalauskas turi savo nuomonę.

Tame pačiame klube su Motiejūnu dirbęs treneris dalyvavo „24sek.lt“ žurnalisto Tomo Langvinio surengtoje laidoje, kurioje pasidalino savo mintimis apie Kinijos krepšinį.

„Iš užsieniečių Kinijoje reikalaujama labai daug. Jie čia turi dominuoti. Būtų sunku įsivaizduoti, kuris Lietuvos krepšininkas galėtų žaisti šioje lygoje. Galbūt Jonas Mačiulis, nes turi geležinę sveikatą ir galėtų būti naudingas bei vertinamas čia.

Donatas Motiejūnas

Donatas  Motiejūnas
Komanda: San Antonio Spurs
Pozicija: PF, C
Amžius: 28
Ūgis: 213 cm
Svoris: 120 kg
Gimimo vieta: Kaunas, Lietuva

Manau, kad šiandien lietuvių krepšininkų beveik neatsirastų, galinčių žaisti šioje lygoje. Galbūt prieš penkerius metus jų čia galėjo būti daugiau, bet šiandien reikalavimai yra milžiniški“, – apie Kinijos krepšinio pirmenybių lygį kalbėjo Mikalauskas.

Paklaustas apie susidariusią Motiejūno situaciją dėl rinktinės, Mikalauskas pripažino, jog aukštaūgis dėl to pergyvena.

„Čia yra rinktinės trenerių sprendimas ir mes jį gerbiame. Su Donatu mes šios temos neaptarinėjame, tačiau, manau, kad jis dėl šios situacijos labai pergyvena. Motiejūnas viską darys, kad atsidurtų rinktinėje ir čia yra tik laiko klausimas, kada taip atsitiks“, – pasakojo treneris.

 



Komentarai:

Dilmah
Visa šuda valgo.
2019-04-06
+5
Atsakyti
Dilmah
Nes visi Kiniečiai dalbajobai.
2019-04-06
+3
Atsakyti
Antanas
Speju jie valgo ta maista is kontiku
2019-04-05
-1
Atsakyti
Jo
nereiskia, kad ten super aukstas lygis
2019-04-05
+3
Atsakyti
as irgi zurnalystas
Jeigu pasak Langvinio Kinijoje galetu zaisti tik Maciulis , tai vadinasi Kinijoje gali zaisti belekas . Maciulis jau vos paslenka , o Real ir Krasnodare atrode varganai .
2019-04-05
-5
Atsakyti
ciongas
Motiejūnas geras žaidėjas, bet jo ego per didelis. Realiai ir NBA jis buvo išmestas dėl to paties. kai subręs, nusileis ant žemės, tegul paskambina.. Rinktinėje jis bus, kai nugalės save.
2019-04-05
+23
Atsakyti
Anonimas
Vadinat Adomaiti atsilikeliu,bet patys tik cia komentara parasyt tesugebat ir tai dar su klaidomis.Gi patiems reikejo buti treniariams ir treniruokit ta rinktine.Ispustas burbulas ta rinktine,nera kam losti.
2019-04-05
-5
Atsakyti
Hmmm
O kodel kokiam zurnalistui nepaskambinus Spokui ar Saboniui ir nepaklausus, ko jie cia issikalineja kaip bobos? Ar prisiims atsakomybe, jei lietuviai net neiseis is grupes? Jie ziuri i rinktine kaip i savo privacia komanda, kur fanu igeidziai svorio neturi. Bet cia ne UAB\'as, po fiasko Adomaitis gales valinti i kokia Lenkija ir ten demonstruoti visiems savo atsilikelio mentaliteta. Patinka ar ne, kito pasirinkimo nera, Donato mums REIKIA.
2019-04-05
+9
Atsakyti
Anonimas
jei jam nepasuoja,jis ir nepadaro.keista kad nba,kinijoj ar net el seniai seniai,donatas sugeba,o va rinktinej kazkas nutinka.negi negali susest,ir kaip vyrai viska isiaiskint vietoj to kad rasinetis instagramuose?kur lkf pozicija tuo klausimu jei zaidejas aiskiai sako kad nori zaist,o jo net sarasuose nera?kaip jam jaustis?lkf bosai skrenda i amerika kad aplankyt nba zaidejus,o budami kinijoj nerado laiko pakalbet su motiejunu
2019-04-05
-5
Atsakyti
Anonimas
skaniai stalas nuklotas..ir jarutis ten.kinijos lyga tiesiog neima vidutinioku legionieriu,neidomus ten visokie ulanovai ar kalnieciai.kas patenka-gauna milijonus
2019-04-05
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 14

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.