Sabonio klubo varžovė atkrintamosiose prarado du žaidėjus

2019-04-08 09:06
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Būsimoji Domanto Sabonio atstovaujamos Indianos „Pacers“ varžovė NBA atkrintamųjų pirmajame raunde Bostono „Celtics“ susidūrė su problemomis dėl traumuotų žaidėjų.

Serija tarp „Celtics“ ir „Pacers“ prasidės artėjantį savaitgalį, o iki tol Bostono klubas turės ant kojų pastatyti savo žaidėjus Marcusą Smartą ir Jaysoną Tatumą.

Abu jie susižeidė praėjusios nakties rungtynėse su Orlando „Magic“, kurias „Celtics“ pralaimėjo 108:116. Smartas po susidūrimo su Nikola Vučevičiumi patyrė klubo traumą, o Tatumas pajuto blauzdos skausmus.

Smartą apžiūrėję medikai leido krepšininkui grįžti į aikštelę ir bandyti pratęsti rungtynes, bet netrukus jis paprašė keitimo ir šlubuodamas paliko mačą.

Tatumas šį sezoną vidutiniškai per 31 minutę pelno po 15,7 taško, atkovoja po 6 kamuolius ir atlieka po 2,1 rezultatyvaus perdavimo.

Marcusas Smartas per 27 minutes fiksuoja 8,9 taško, 2,9 atkovoto ir 1,8 perimto kamuolio bei 4 rezultatyvių perdavimų vidurkius.

„Celtics“ reguliariajame sezone užims ketvirtąją vietą ir serijoje su penktoje pozicijoje liksiančia „Pacers“ turės namų aikštės pranašumą.

Smartas palieka aikštę:



Komentarai:

kasioguru
nors dar nesibaige reguliarus sezonas, bet Celtics jau sugebejo pradet atkrintamasias ir jose prarast 2 zaidejus. :) berasciai jus bnews.
2019-04-08
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.