Sentimentalus vakaras: Dalasas ruošiasi veikiausiai paskutiniam Nowitzki mačui namuose

2019-04-09 20:15
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Dalaso „Mavericks“ klubas šiąnakt žais paskutiniąsias savo sezono rungtynes su namuose, o jų metu ketinama pagerbti Dirką Nowitzki.

Taip nuspręsta padaryti dėl to, kad mačas su Finikso „Suns“ klubu 40-mečiui veteranui gali būti paskutinis prieš savus sirgalius.

Nors pats krepšininkas apie savo karjeros pabaigą dar neskelbė, šį sezoną įvairiose arenose jam jau buvo dėkota už neeilinę karjerą.

Nowitzki „Mavericks“ gretose rungtyniauja nuo 1998 metų ir jau yra sužaidęs 1520 rungtynių.

2011 metais jis tapo NBA čempionu bei naudingiausiu finalų žaidėju.

Tikimąsi, kad rungtynėse su „Suns“ sirgaliai užpildys „American Airlines Center“ areną.

JAV žiniasklaida taip pat rašo, kad Nowitzki bus paruoštas specialus vaizdo įrašas, o kalbas veikiausiai sakys „Mavericks“ vadovai.



Komentarai:

GM
prisimenu laikus kai kieme zaisdavom kasi, ir kadangi PF/C budavau tai metant trajakus rekdavau DIRKIS!!!😂 Mldc vienas megstamiausiu zaideju😂
2019-04-09
+12
Atsakyti
Žmogus istorija. Begalo džiaugiuosi kuomet Lietuvoje buvo europos čempionatas o Alytuje žaidė Vokietijos rinktinė pavyko nusifotografuoti su lagenda Dirku. Žmogus atvėręs europiečiams plačiai durys į NBA ir pakeitęs amerikiečių mąstymą kad tik jie vieninteliai moka žaisti krepšinį. Liūdna liūdna kad išeina senoji gvardija
2019-04-09
+25
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.