Daviso sezono finišas – su užrašu ant marškinėlių „Viskas, bičiuliai“

2019-04-10 07:20
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Naujojo Orleano „Pelicans“ baigė savo prastą sezoną, o į paskutines rungtynes Anthony Davisas atvyko apsivilkęs marškinėlius su užrašu „That's All Folks“ („Viskas, bičiuliai“).

Davisas praleido paskutines rungtynes su „Golden State Warriors“ dėl nugaros spazmų. Jis nežaidė nuo kovo 24-osios dienos. Mačą „Warriors“ komanda laimėjo 112:103.

Iš pradžių nuotrauką su Daviso marškinėliais į savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyrą įsikėlė ir „Pelicans“ klubas, tačiau vėliau ji buvo ištrinta.

Anthony Davis

Anthony  Davis
Komanda: New Orleans Pelicans
Pozicija: PF, C
Amžius: 26
Ūgis: 208 cm
Svoris: 115 kg
Gimimo vieta: Čikaga, JAV

Prieš rungtynes Naujojo Orleano komandos treneris Alvinas Gentry sunkiai rinko žodžius apie tai, kaip klubo sezonas sugriuvo Davisui paprašius mainų.

„Nežinau, ar yra būdvardis, kuriuo būtų galima visa tai apibūdinti. Sezonas buvo kupinas įvykių. Labai gaila, nes sezoną pradėjome sėkmingai ir maniau, kad taip žaisime visus metus. Tuomet traumos ir kiti faktoriai mus paveikė, pakeitė visą sezoną. Yra kaip yra. Turime prisitaikyti ir viską tęsti. Tai ir darome“, – sakė Gentry.

Davisui paprašius mainų, bet jų nespėjus įvykdyti iki mainų termino pabaigos, „Pelicans“ nusprendė atsisveikinti su generaliniu direktoriumi Dellu Dempsu.

Naujojo Orleano ekipa šį sezoną iškovojo 33 pergales ir patyrė 49 nesėkmes bei Vakarų konferencijoje užėmė 13-ąją vietą.



Komentarai:

BobanM
Naujoj komandoj gal antakį prasišienaus, o šiaip taip aikštinga ir arogantiška asmenybe pasirodė šiam sezone.
2019-04-10
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.