„Žalgirio“ pasiruošimas ketvirtfinaliui – vienas ilgiausių Eurolygoje

2019-04-14 21:35
Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr. BasketNews.lt/V.Mikaitis

Kauno „Žalgiris“ turi keliomis dienomis daugiau laiko pasiruošimui Eurolygos atkrintamosioms varžyboms nei dauguma likusių ketvirtfinalio ekipų.

Žalgiriečiai paskutines rungtynes prieš Eurolygos ketvirtfinalį sužaidė balandžio 10-ąją dieną, trečiadienį. Šarūno Jasikevičiaus kariauna turėjo žaisti savaitgalį su Klaipėdos „Neptūnu“, bet uostamiesčio ekipa sutiko mačą perkelti į gegužės mėnesį.

Dėl to kauniečiai pasiruošimui serijai su Stambulo „Fenerbahče“ turi šešias dienas.

Šį sezoną metami dvitaškiai

53%
21,4
Pataiko: 21,4
Taiklumas: 53,1%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 31
Blogiausias pasiekimas: 13
Daugiausia pataiko: Brandon Davies

Tuo metu Željko Obradovičiaus kariauna Turkijoje žaidė penktadienį, todėl ketvirtfinaliui ruošis keturias dienas. „Fenerbahče“ dar sutaupys laiko, kadangi pirmąsias dvejas rungtynes žais namie.

Už „Žalgirį“ daugiau laiko ruoštis atkrintamosioms turi vienintelė Stambulo „Anadolu Efes“ – visą savaitę. Ji, kaip ir kauniečiai, rungtyniavo trečiadienį, bet pirmąjį serijos su „Barcelona“ mačą žais taip pat trečiadienį Turkijoje.

Maskvos CSKA pasiruošimui turi 5 dienas, o jos oponentė Vitorijos „Baskonia“ – kur kas mažiau. Ispanai šeštadienį rungtyniavo Vitorijoje, o antradienį vakare jau turi žaisti Maskvoje, todėl pasiruošimui liks tik trys dienos, o jų metu vyks ir kelionė į Rusiją.

Nedaug laiko ruoštis turi ir kitos dvi Ispanijos ekipos. Madrido „Real“ žaidė vėliausiai – sekmadienį, o „Barcelona“ – šeštadienį. Abi jos ketvirtfinalį pradės trečiadienį, tad „Real“ pasiruošimui turės 3 dienas, o „Barcelona“ – keturias.

Tuo metu Atėnų „Panathinaikos“ Graikijos lygoje į aikštę išbėgo šeštadienį ir ketvirtfinaliui ruošis keturias dienas.



Komentarai:

:D
Beto tavo komentaras skamba siaurai.

"Nu jeigu del veiklos renkiesi visai kita Lietuvos puse, tai reiktu susimastyti labiau :D matyt dorai Vilniuje nesi buves/usi, savo siauraprotisku mastymu neskleisk zmonems savo negatyviu minciu :) Zmones kompleksuoti? Turbut ne tam Vilniuj apsilankei :D"

Ir tu mane vadini siauro mastymo žmogumi ? Nes turiu daugiau prioritetu nei pagert, patusint ir t.t.? Ehh.
2019-04-15
+1
Atsakyti
To FAS
Per 8 metus čia atbuvau dorai, nedorai ir tikrai galiu sakyt, kad tai nėra stebuklingas miestas. Veiklos gali būt įvairios. Kartais ir net labai dažnai trūksta čia to ka galima rast ten. Apie ką susimastyt? Aš savo pasirinkimais esu užtikrintas. Tai neturiu apie kalbėt šiuo klausimų, nes skambi kai neišsilakstės pauglys. Kad Vilnius nėra rojus žemei tai nuomonė, kuria pasidalinau, turi savo pozicija tai ir turėk, neskleidžių jokio negatyvumo. Taip didžioji dalis Vilniečių yra kompleksuoti, kad jie bus netinkami kam nors.
2019-04-15
-3
Atsakyti
Antanas
Po sios serijos sa.ras galutinai prasigers
2019-04-15
-2
Atsakyti
prie ko cia sostines tema gi apie krepsini🙂 ilgas pasiruosimas kenkia truputi, nes jie buvo uzsidege dabar gali but prigese ar issibalansave po pertraukos tokios, svarbiausia tik kad nepervertintu saves per rungtynes.
2019-04-15
Atsakyti
:D
To Konelija ..
2019-04-15
+14
Atsakyti
:D
Na taip daug kas nuo žmogaus priklauso. Aš rinkčiaus ta Lietuvos puse vien dėl gamtos ir veiklos. Po darbo noris ramybės kartais. Tiesiog kartais juokinga ant kiek tas Vilnius yra keliamas, tik pasirėmus tuo, kad sostinė. Toks jausmas, kad visi kompleksuoti, kad vilnius nėra geresnis visose kategorijoje :D Sulyginau su kitom sostinėm, nes dažnai tenka būt Rygoj, ir tas miestas toks vakarietiškas, toks baltiška Praha. Taline toks skandinaviškas Vibe. O vilnius, vis dar sovietiška atmosfera tvirauja ore. Jei Vilniaus netrauktu tie atvykeliai "kaimieciai" kai mėsta čia kaikurie isširekst. Čia būtų dar nykiau, nei dabar yra.
2019-04-15
+12
Atsakyti
:D
Tiesiog didžioji dalis komentatoriu yra paugliai, kurie isivaizduoja, kad jei yra vilniečiai yra aukščiau visu :D mileniumo vilniečio mastymas :D
2019-04-15
+16
Atsakyti
Dildo is back :D
Kodėl sostinė ant tiek susireikšminus ? :D Vilnius turbūt lieviausia sostinė Europoj. Baltijos šalyse tai tikrai, tiek Talinas tiek Ryga lenkia vln visa galva. Vln traukia tik perspektyvom. Bet žiurint i kitus aspektus, vln nėra nr1 Lietuvoj. Klaipeda turbūt galėčiau vadint tobuliausia vieta gybenimui, ir ji galėtų but sostinė tai net būtų kaip ir logiškiau.
2019-04-14
+9
Atsakyti
zalgiris
na pagaliau ir straipsnis apie zalgiri o buvo tylu po paskutines pergales lkl dar kaip iprate savaitgaliais lkl zalgiris
2019-04-14
+16
Atsakyti
Dilmah
tai tikrai kawianskiems nepadės! Serijos rezultatas 3 - 0 Fenerbachče naudai! Žejlko tikrai nesiterlios su kaimiečais iš kowno.
2019-04-14
-37
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 16

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.