LKF pozicija dėl Adomaičio ir Motiejūno konflikto: „Palaikysime trenerį, rezultatai kalba už save“

2019-04-15 12:31
Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Kone pusantrų metų besitęsiantis Dainiaus Adomaičio ir Donato Motiejūno konfliktas vis dar nejuda iš vietos. Panašu, kad šioje situacijoje savo trigrašio kišti nežada ir Lietuvos krepšinio federacija (LKF).

Duodamas interviu „krepsinis.lt" redaktoriui Laurynui Butkauskui, LKF generalinis sekretorius Mindaugas Špokas išdėstė formalią poziciją.

„Krepšinio federacija palaikė ir palaikys trenerį, kuris puikiu darbu atvedė komandą į pasaulio čempionatą. Atrankos rezultatai – 11 pergalių per 12 rungtynių, kalba patys už save. <...>

Donatas Motiejūnas

Donatas  Motiejūnas
Donatas  Motiejūnas
MIN: 4.26
PTS: 2 (37.5%)
REB: 1
AS: 0.33
ST: 0
BS: 0.33
TO: 1
GM: 3

Esminis dalykas federacijai yra trenerių štabo nuomonė. Jų sprendimas ir bus – kviesti Motiejūną ar nekviesti. O jeigu trenerių štabui reikės mūsų pagalbos, visada padėsime“, – sakė jis.

Pats Motiejūnas neseniai „24sek.lt“ laidoje apie savo santykius su LKF kalbėjo abstrakčiai.

„Visas šitas reikalas išsemtas. Kiek galima kalbėti apie tą patį? Veiksmai kalba geriau už tūkstančius žodžių“, – paklaustas, ar Kinijoje buvo susitikęs su LKF atstovais, teigė dabar San Antonijaus „Spurs“ marškinėlius vilkintis puolėjas.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 58

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.