„Žalgiris“ Eurolygoje pagal sekėjų skaičių įsitaisė per vidurį

2019-04-17 20:11
Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Kauno „Žalgiris“ tarp Eurolygos komandų pagal socialinių tinklų sekėjų skaičių yra įsikūręs viduryje.

Sudėjus feisbuko ir instagramo paskyrų sėkėjų skaičių, „Žalgirį“ socialiniuose tinkluose palaiko apie 286,5 tūkst. fanų, o tai yra devintas geriausias rezultatas Eurolygoje.

Pagal sekėjus nepralenkiamas yra Madrido „Real“, kurį palaiko net 18 mln. sirgalių. Antroje vietoje su 2 milijonais ir 828 tūkst. fanų yra „Barcelona“.

Didžiąją dalį savo fanų „Real“ surinko feisbuke, kuriame Ispanijos klubą palaiko 15,8 mln. žmonių.

Tuo metu pagal sekėjų skaičių socialiniame tinkle „Instagram.com“ pirmauja „Barceloną“, kurią palaiko 2,38 mln. aistruolių, kai „Real“ ekipą – 2,2 mln.

Instagrame „Žalgirį“ palaiko 76,8 tūkst. žmonių, o tai yra septintas rezultatas tarp Eurolygos ekipų. Tuo metu feisbuke žalgiriečius seka 209,7 tūkst. aistruolių. Tai – devintas geriausias skaičius Eurolygoje.

Sekėjų skaičius feisbuke ir instagrame:

 

 
 

 

Sekėjų skaičius tik feisbuke:

 

 

Sekėjų skaičius tik instagrame:

 



Komentarai:

Lars
Tai skaiciuokime geriau pilnai sekejus tik is facebook basketball page, o ne bendrai sudejus, is Fener 2 milijonu, lieka tik 12k :)
2019-04-19
-1
Atsakyti
ernestas
Lengva skaiciuot sekejus ir pinigus kai krepsinio klubai yra islaikytiniai futbolo klubu. Ir sita lentele parodo pirmas tris vietas futbolo sekejus
2019-04-18
+2
Atsakyti
realiai
kas is tu sekeju, kai pagal arenos lankomuma zalgiris jau kelinti metai tarp pirmu vietu. Sekejai absoliuciai nieko neindikuoja ir neparodo, nes fules fanai palaikina ir kases komandos puslapius, nors dalis ju wps nesidomi kaip sekasi ju kases klubui.
2019-04-17
+11
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.