Po slogios sezono pabaigos – Sabonio žodžiai dėl ateities: „Turime prisiminti šitą jausmą“

2019-04-22 09:31

Domantas Sabonis sezoną baigė liūdna nata – jo atstovaujama Indianos „Pacers“ ketvirtfinalio seriją Bostono „Celtics“ klubui pralaimėjo 0:4. Po paskutinių rungtynių lietuvis neslėpė – norėjosi bent vienos pergalės.

„Žinote, pralaimėti seriją visada skaudu, o ypač tokiu sausu rezultatu. Turime prisiminti šitą jausmą, vasarą sunkiai dirbti ir ateityje sugrįžti stipresni“, – kalbėjo Sabonis.

22-ejų puolėjas ketvirtosiose serijos rungtynėse, kurias „Pacers“ pralaimėjo 106:110, surinko 14 taškų ir atkovojo 8 kamuolius.

Fotogalerija

Atkrintamosiose lietuvis vidutiniškai fiksavo 8,5 taško, 7,3 atkovoto kamuolio, 4 rezultatyvių perdavimų ir 11 naudingumo balų statistiką.

„Varžovai atliko gerą darbą gindamiesi prieš mūsų du prieš du žaidimą ir susispausdami baudos aikštelėje.

Jie mus privertė mesti kitokius metimus, negu buvome įpratę. Žinoma, mes ir patys negalėjome rasti savo žaidimo visas 48 minutes“, – aiškino jis.

Po paskutiniųjų serijos rungtynių apmaudą liejo ir kiti „Pacers“ nariai.

„Mes visą sezoną kovojome su traumomis ir dabar seriją laimėjo tiesiog geresnė komanda. Jie turėjo daugiau žaidėjų, o mes patys savo šansus praktiškai nubraukėme per pirmąsias dvejas serijos rungtynes Bostone“, – kalbėjo Bojanas Bogdanovičius.

Tuo metu Thaddeusas Youngas pabrėžė, jog komandai labiausiai trūko nuo metų pradžios traumuoto Victoro Oladipo.

„Jis keičia labai daug dalykų ir yra tas vyrukas, kuriam sunkiu metu gali patikėti kamuolį. Manau, jeigu Victoras būtų žaidęs, kai kurios rungtynės tikrai galėjo pasibaigti kitaip“, – svarstė Youngas.

Tam pritarė ir Bogdanovičius.

„Situacija mums tikrai buvo sudėtinga, nes beveik visą sezoną žaidėme ne visa sudėtimi, be to, netekome savo lyderio“, – teigė jis.

„Pacers“ treneris Nate'as McMillanas po paskutiniųjų serijos rungtynių taip pat kalbėjo apie traumas, tačiau pabrėžė – komandos noru yra patenkintas.

„Nuo tada, kai surinkome šiuos žaidėjus į vieną kolektyvą, pastangos niekada nebuvo problema. Nesvarbu, kas vilkėdavo marškinėlius, kas būdavo traumuotas, aikštėje vaikinai atiduodavo viską.

Tai yra pagrindinis dalykas, kurio treneris nori – kiekvieną dieną matyti norą ir užsidegimą“, – kalbėjo strategas.



Komentarai:

Nu
komandos lygi parode zaidzia 5 pries 5 o ne 1 pries 1
2019-04-22
-6
Atsakyti
Playofai
Playoffai is esmes ir yra varzybos, kurios parodo zaidejo lygi. Pasiskaicius lietuviu antrastes, gali stebetis kaip Domantas ne all-stare arba vos ne MVP, ne komandos, lygos. O va play-offai ir parode zaidejo lygi.
2019-04-22
+16
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.