Russello nemalonumai su teisėsauga: gavo šaukimą į teismą už marihuanos disponavimą

2019-05-02 22:43
Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Su Bruklino „Nets“ sezoną jau užbaigęs įžaidėjas D‘Angelo Russellas įkliuvo Niujorko oro uoste.

Pranešama, jog krepšininkas iš Niujorko vyko į Luisvilį, o tikrinant jo bagažą buvo aptikta marihuana. Psichotropinės medžiagos buvo paslėptos arbatos dėžutėje, tačiau tai apsaugos pareigūnams pro akis neprasprūdo.

Russellui buvo įteiktas šaukimas į teismą už disponavimą šiomis medžiagomis. Jam taip pat veikiausiai teiks praeiti NBA lygos marihuanos programą, tačiau suspendavimo turėtų išvengti. Ši nuobauda taikoma tokiu atveju, jei krepšininkas prigaunamas trečią kartą.

Šį sezoną pelnomi taškai

45%
112,2
Pelno taškų: 112,2
Taiklumas: 44,7%
Vieta lygoje: 14
Geriausias pasiekimas: 148
Blogiausias pasiekimas: 87
Daugiausia pelno: D'Angelo Russell

Į „Visų žvaigždžių“ rungtynes šį sezoną išrinktas Russellas vidutiniškai rinko po 21 tašką, atliko po 6,8 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo po 3,9 kamuolio.



Komentarai:

Anonimas
amerikoj cia nieko nuostabaus,ten kas antras pesa duma.greit daugumoj valstiju tai taps legalu.aisku taip ikliut yra smegenu "pertekliaus" irodymas,bet didelio kriminalo tikrai nera-nenusove jis kazko girtas klube kaip tai daznai pasitaiko negeruose rajonuose
2019-05-03
+8
Atsakyti
Ir dar lopai sako naturaliai atsipalaiduoja. Visu pirma nuo kada rukymas naturalus ir sveikas dalykas? Aceit plauciam jokios ytakos neturi kaljano ciulpimas ar suktinukes zyzliojimas?
2019-05-03
-3
Atsakyti
Ir net juokas jima kai sako, sveikuoliskai atsipalaiduoja :D Iki ko nusiritom, kad parukyt zolytes reikia atsipalaidavimui, man tai toj zolyte tik silpnesne tableciu atmaina kuriuos daktarai raso nuo streso, nervu ir t.t. Jei neturi problemu su sveikata patyletut geriau sveikuoliai. Kitas dalyka isgirsiu, kad visokia chemija irgi seika sportui :D
2019-05-03
-6
Atsakyti
Neturiu nieko blogo preis zole, net juokas jima kai sako atostogu metu sbeikai atsipalaiduoja zolyte. Sutinku, kad stipriu gerimu vartojimas kenkia, bet kiti narkotikai? Kuo ten pakenks jei tuo metu kai nesportuoja pasnios kokso pora kartu ar uzsimes ratuku klube? Ir tik nepradekit su nepriklausomybe, turiu savo rate nemazai pavyzdziu nuo zolytes zombiais patape arba iseje atrodo. Rukai zole tai ir sedek ramiai tyliai.
2019-05-03
-8
Atsakyti
Habe
pas mus butu 10 metu gaves....normalioje civilizuotoje šalyje gaus baudą...ir bauda bus priklausoma nuo pažeidejo uzdarbio. pas mus iskarto butu iki 10 metų, visu krepsinio "ekspertų sutryptas ir iki gyvenimo pabaigos is musu super Stipriosios LKL Diskvalifikuotas😂😂😂😂
2019-05-03
Atsakyti
Ne "už marihuanos disponavimą", o už disponavimą marihuana.
2019-05-03
+2
Atsakyti
kunigas
Ar sioje istorijoje figuruoja JR?
2019-05-03
-3
Atsakyti
Ir kas čia gero? Ikona milijonams žmonių ypatingai vaikų ir kokia žinutę jis siunčia? Jo reklamos darbdaviai greičiausiai dės dideles baudas dėl reputacijos ir įvaizdžio kenkimo. Tūlas Kinijos vaikas ar vengras galvos ee jei NBA kašiorai tai daro tuomet viskas ok. Žmogus nesuvokia savo statuso kas jis yra ir kuo rizikuoja
2019-05-02
+3
Atsakyti
D.
Šaunuolis Russelas :) Sezonas baigės, šaunu, kad sveikuoliškai atsipalaiduoja, ne kaip įprastai kitos zviozdos su daugybę alkoholio ar kitais narkotikais. O čia žmogus natūraliai atsipailaiduoja, pagirtina!
2019-05-02
+8
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 13

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.