Jasikevičius: „Jaučiasi, kad žaidėjai laukia reguliariojo sezono pabaigos ir man tai nepatinka“

2019-05-04 19:52

Kauno „Žalgiris“ šio vakaro Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) rungtynėse 81:76 palaužė Panevėžio „Lietkabelį“ ir nors pergalė buvo nelengva, Šarūnas Jasikevičius savo auklėtinių žaidime įžvelgė kiek daugiau pozityvumo.

„Sveikinu mūsų žaidėjus ir fanus su pergale. Manau, kad tikrai stengėmės, kovojome. Reikia pripažinti, kad po Eurolygos nežaidžiame brandaus krepšinio, bet tiek su Utena, tiek su „Lietkabeliu“ buvo geresnis kovojimas, daugiau užsivedimo“, – po rungtynių sakė Jasikevičius.

„Tikiuosi, kad tos galvos ateis. Jaučiasi, jog žaidėjai laukia reguliariojo sezono pabaigos, kas man labai nepatinka, nes atkrintamosios šiemet bus greitos. Reikia į jas ateiti labai geros formos ir kovoti dėl titulo“, – pridėjo strategas.

Fotogalerija

Jasikevičius taip pat liko patenkintas komandos intensyvumu, tačiau pažymėjo, kad žalgiriečiai nesibaudavo, kuomet tai galėjo išeiti komandai į naudą.

„Taip, galvoju, kad ir pirmoje pusėje jis nebuvo blogas. Pirmajame kėlinuke praleidome 10 taškų neturėdami 4 pražangų. Tokius žmones ir puolimus galima sustabdyti. O pagal skaičiavimus praleidome visus 20 taškų. Čia yra didžiuliai skaičiai“, – akcentavo „Žalgirio“ vairininkas.

„Reikia, kad tos galvos pradėtų dirbti maksimumu, nes galva – pagrindinis dalykas. Kad jie geroje fizinėje formoje ir taip aišku, nes ką tik baigėme seriją su „Fenerbahče“, – pridėjo Šaras.

Paklaustas, ar nestandartinė „Lietkabelio“ padėtis, kurioje Panevėžio ekipa remiasi 8 krepšininkais netrukdo pasiruošti, Jasikevičius tikino, kad tai nėra tinkamas pasiaiškinimas.

„Žinojome, su kuo jie žaidžia. Jau dvi rungtynes Kulvietis žaidžia trečioje pozicijoje, taip pat naudoja du gynėjus. Čia nepasiaiškinimas. Prisitaikyti nėra labai sunku ir kažkiek tai darome, bet reikia vėl pradėti žaisti maksimaliai“, – pažymėjo strategas.

„Žalgiriui“ priklausantis Paulius Valinskas šio vakaro rungtynėse į kauniečių krepšį įmetė 17 taškų ir „Lietkabelio“ gretose buvo rezultatyviausias. Apie įžaidėją gero žodžio nepagailėjo ir Jasikevičius.

„Žinome, kad Paulius – kovotojas, stengiasi. Galbūt sezono pradžia buvo sunkesnė, bet dabar įsivažiuoja. Manau, kad šiandien irgi žaidė gerai. Jam truputį buvo lengviau, nes į rungtynes įėjo pataikęs sunkius metimus, geriau pasijautė ir mums nuo to buvo tik sunkiau“, – apie įžaidėją atsiliepė Šaras.



Komentarai:

Už Zalgiri
girdejau info kad whaita turėtų pakeisti Prancūzas Killian Tillie is gonzaga bulldogs sutartis 2+1. sezonui pasibaigus bus oficialiai pranešta
2019-05-05
Atsakyti
aš to dilmah
Ar kartais nepskoriai ant medzio sakos a raudonas urode alio laukiu tavo peizalu parasyk raudonas balvone
2019-05-04
+4
Atsakyti
thomas
niekam neįdomu tau kažkas patinka ar ne. nusileisk ant žemes.
2019-05-04
+6
Atsakyti
zalgiris
dabar beto laukia neptunas rytas tikrai jau bus zaidziama pilna sudetim visi pagrindiniai jaunimui mazai kur bus laiko gaut
2019-05-04
-1
Atsakyti
Kirvi2000 saras
pagrindiniai ar jaunimas butu nepagarba pralaimet siendien visi buvo regystruoti saras ir galvoja apie pirma vieta tik netokiose runktynese kai intriga iki galo su jaunimu ir taip persvara isbarsto isleidziant jaunima
2019-05-04
-1
Atsakyti
zalgiris
nujo siemet kai iki 3 pergaliu tai nusiteikimas turi but geriausias atkrintamosiose su galva
2019-05-04
+6
Atsakyti
zalgiris
tenka pripazint saras nujaucia kad jau patekom i top 8 tai daug jegu atidavem su fenerbache ir dabar nera lengva matosi kaip is kai kuriu zaideju
2019-05-04
+8
Atsakyti
taip,playoff bus labai kieti siemet,bet gal duok pailset pagrindiniams zaidejams kurie atrodo prarade ugnele.kodel zurnalistai neklausia apie planus duot jaunimui pazaist?kada mes ugdysim ateities cempionus?ar tos kelios pergales tiek svarbios turint milziniska persvara pries betka?gal keli pralaimejimai supurtytu komanda ir i playoff ji ateitu alkana?
2019-05-04
-6
Atsakyti
Dedė
Suprantama.Tas LKL jiems kaip treniruote.Galetu ir taip skirti cempionu taure be kovos,vis tiek finalas tame,kad Zalgiris cempionai,o ten del 2-3 tegul kapojasi Lietkabelis su Neptūnu.
2019-05-04
+32
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 10

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.