„Nuggets“ vedlys grūdinosi atakuodamas užrištomis akimis

2019-05-06 14:57

Jamalas Murray per lemiamas 13,2 sekundės pataikė šešis baudos metimus iš šešių bandymų ir taip garantavo Denverio „Nuggets“ triumfą. Kaip paaiškėjo po rungtynių, tai toli gražu nebuvo sunkiausias gynėjo momentas atliekant baudos metimus.

22-ejų metų 193 cm ūgio krepšininkas papasakojo, kad anksčiau treniruotėse su tėčiu grūdinosi susikurdamas itin sudėtingas situacijas.

„Baudos metimai – mano dalykas. Anksčiau su tėčiu daug treniruodavomės, kuomet man ant akių buvo užrištas raištis. Tuomet tėtis rėkdavo ir sukurdavo tokią aplinką, kokios rungtynėse sulaukčiau iš varžovų sirgalių. Mes treniruotėse atliekame 1000 metimų tam, kad įmestume vieną arba du. Šįkart man pavyko užbaigti su šešiais metimais“, – pasakojo Murray.

Fotogalerija

Krepšininkas per savo karjerą NBA pataiko 87,9 proc. baudos metimų. Šį sezoną kanadiečio taiklumas nuo baudos metimų linijos siekia 85,4 proc.

Rungtynėse likus 13 sekundžių Portlando „Trail Blazers“ ėmėsi pražangų taktikos, o Murray tris sykius stojo atlikti metimų ir visus kartus savo ekipos pranašumą padidino iki 4 taškų, taip nepalikdamas šansų varžovams.

Rungtynėse jis įmetė 34 taškus, pataikydamas 7 dvitaškius iš 13, 3 tritaškius iš 7 ir visus 11 baudos metimų.

Serijos rezultatas tapo lygus 2-2. „Nuggets“ susigrąžino namų aikštės pranašumą ir kitas rungtynes vėl žais namuose.

Krepšininko žaidimo epizodai:



Komentarai:

Tau
nba yra nba
2019-05-06
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.