Paulas George'as dėl operacijų praleis pasaulio čempionatą

2019-05-08 07:42
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Oklahomos „Thunder“ komanda pranešė, kad Paului George’ui buvo atlikta dešinės rankos peties operacija, kurios metu sutvarkyta įplyšusi sausgyslė.

Manoma, kad jis rudenį turės praleisti pasiruošimo sezonui stovyklos pradžią. Tai taip pat reiškia, kad amerikietis praleis ir pasaulio čempionatą, vyksiantį Kinijoje. Jis prasidės rugpjūčio 31-ąją, o baigsis rugsėjo 15-ąją.

Netrukus George’ui bus atlikta ir kairės rankos peties operacija, kai bus tvarkomas įplyšimas. Puolėjas susižeidė vasario mėnesį, o iki tol jis buvo kandidatas laimėti NBA MVP apdovanojimą ir geriausiai besiginančio žaidėjo prizą.

Šį sezoną metami tritaškiai

35%
11,3
Pataiko: 11,3
Taiklumas: 34,7%
Vieta lygoje: 15
Geriausias pasiekimas: 23
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Paul George

George’as iš pradžių susižeidė dešinės rankos petį, o dėl to praleido trejas rungtynes. Po to jis sugrįžo ant parketo bei netrukus susižeidė ir kairįjį petį, bet daugiau dėl to rungtynių nepraleido.

Iki traumos George’as vidutiniškai rinko po 28,7 taško, o „Thunder“ Vakarų konferencijoje žengė trečioje pozicijoje.

Po George’o traumos „Thunder“ per 23 rungtynes laimėjo 11 kartų, o George’as fiksavo 26,1 taško rezultatyvumą.

„Thunder“ taip pat paskelbė, kad procedūros buvo atliktos ir Russellui Westbrookui – jis buvo susižeidęs kairės rankos pirštą. Su šia trauma įžaidėjas rungtyniavo paskutines šešias sezono savaites, tačiau viešai apie tai nekalbėjo.

Westbrookui taip pat bus atlikta procedūra tvarkant dešinės kojos kelį, tačiau skelbiama, kad ji nebus sudėtinga. Pabrėžiama, kad dėl procedūrų Westbrookas neturės skirti daug laiko atsigavimui – jis vasarą galės intensyviai ruoštis naujajam sezonui.

„Thunder“ NBA Vakarų konferencijos ketvirtfinalyje prieš Portlando „Trail Blazers“ pralaimėjo 1-4.

29-erių metų 206 cm ūgio George’as šį sezoną vidutiniškai per 37 minutes pelnydavo po 28,1 taško, atkovodavo po 8,2 kamuolio ir atlikdavo po 4,1 rezultatyvaus perdavimo.

30-metis 191 cm ūgio Westbrookas šį sezoną vidutiniškai per 36 minutes rinko po 22,9 taško, 10,9 atkovoto kamuolio ir 10,7 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.