„BasketNews.lt krepšinio podkastas“: ar mažieji LKL klubai diktuoja reguliariojo sezono trukmę?

2019-05-14 13:57

Kokia turėtų būti optimali LKL sezono trukmė? Ir kodėl mažosios LKL komandos nekelia sau tikslo žaisti Europos varžybose arba investuoti į administracijos darbuotojus? Į šiuos ir kitus klausimus ieškoma atsakymų naujausiame „BasketNews.lt krepšinio podkaste“.

Tinklalapio „BasketNews.lt“ žurnalistai Karolis Tiškevičius ir Jonas Miklovas bei treneris Tomas Keršis taip pat diskutuoja apie sumažėjusį LKL žiūrovų skaičių ir prasidedančias atkrintamąsias varžybas.

Temos:

  • 4:28: ar LKL atkrintamosios yra per trumpos?
  • 14:45: apie mažųjų LKL komandų nenorą siekti vietos Europos turnyruose ir LKL rungtynių skaičiaus diktavimą;
  • 29:27: apie sumažėjusį žiūrovų skaičių LKL rungtynėse;
  • 41:22: kaip LKL rungtynių skaičiaus problema vis iškils artimiausiu metu;
  • 49:13: LKL atkrintamųjų apžvalga, „Skycop“ galimybė nustebinti, „Juventus“ vadovų skambūs pareiškimai ir prognozės.

Laidų įrašai jau pateikiami jums patogiose platformose – „Podbean“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“), „Stitcher“ ir „Spotify“. Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

Visi įrašai:



Komentarai:

Anonimas
Kartais tikrai idomiai Kersis kazka pasako, netipiskai, bet kartais kai pasakis, tai ....
2019-05-17
Atsakyti
Butu jeigu
Visus jusu podcastus perklausiau, bet dabar kai vis kvieciat Keršį tikrai nėra paprasta išlaikyt iki galo.

ŠIoje laidoje stipriai jaučiasi kad iki galo nesusipažinęs su situacija ir kaip tyčia užima didžiausią eterio dalį. Spekuliacijom. Kartais atrodo kalba, kad kalbet, pertraukineja. Nu kamon!
2019-05-14
+12
Atsakyti
Serbentautas
Aš nesuprantu 3 ratų sistemos. Kas žaidžia namie trečiam rate? burtų keliu? nes variantas, kad ta komanda kuri turi geresnį tarpusavio santykį po pirmų dviejų ratų tai nesąmonė, nes koks Nevėžis visą trečia ratą vien išvykose žaistų.

Gal iš tikrųjų geriausia būtų skirstymas į du pogrupius trečiam ir ketvirtam ratui? 1 pogrupyje 1-4, 2 pogrupyje 5-10. Žalgiriui rungtynių mažiau; kovos atkaklesnės tarp panašaus pajėgumo komandų; intrigos daugiau kai \'kalasi\' lentelės kaimynai. Jei antro ešalono komandoms rungtynių bus per mažai tai belsis į Europą.

Arba daryti vėl du ratus ir kalbinti latvius-estus grįžti į BBL :))
2019-05-14
+6
Atsakyti
vieno klubo tema
Viskas remiasi i finansus ir kiekviena LKL komanda nori zaisti Europoje , bet ne kiekviena gali ten patekti , del tu paciu finansi trukumo , o siaip LKL rungtyniu skaicius yra visai normalus , maziau rumgtyniu nori tik vienas LKL klubas...
2019-05-14
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.