Spekuliacijos paneigtos: Williamsonas neketina grįžti rungtyniauti į NCAA

2019-05-16 18:35
Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

JAV žiniasklaidoje pasirodę pranešimai, jog Zionas Williamsonas kitą sezoną gali sugrįžti į NCAA ginti Djuko universiteto garbę, kad išvengtų prisijungimo prie biržos loteriją laimėjusios Naujojo Orleano „Pelicans“ ekipos, buvo paneigti.

„Zionas yra išmokytas, kad negali pakeisti to, kas yra neišvengiama. Ir tai yra vienas iš tų dalykų, kurių negali pakeisti. Tai yra NBA procesas“, – teigė Williamsono patėvis Lee Andersonas.

Williamsonas pagal NBA taisykles dar galėtų sugrįžti į NCAA, nes nėra pasirašęs sutarties su jokiu agentu, tačiau, anot krepšininko patėvio, tokia galimybė nėra svarstoma.

Zion Williamson

Zion  Williamson
Pozicija: SF, PF
Amžius: 18
Ūgis: 201 cm
Svoris: 129 kg
Gimimo vieta: Šiaurės Karolina, JAV

Primename, jog prieš naujokų biržos loteriją Williamsonas neslėpė noro prisijungti prie Niujorko „Knicks“ klubo, kuris loterijoje gavo trečiąjį šaukimą.

Po loterijos kalbėdamas su ESPN, Williamsonas atskleidė, jog niekada nėra buvęs Naujajame Orleane.



Komentarai:

seip jei cituojat tai visa sakini reikejo: You accept the things that you can\'t change and change the things that you can change. o ne viena dali ir dar savo prierasa dadet. Mldc seip kad toks poziuris. Vistiek po 3-4 metu keisis aplinka ir komanda. Nebe tie laikai kai uz viena komanda kazkas visa karjera zaidzia. Tokius tik kelis prisimenu, keletas ju butu T.Dunkanas visa karjera spurs, Dirkas uz mavs. Dar kobe uz Lakers, o kitos zvaigzdes metytos ir vetytos per visa nba.
2019-05-17
-6
Atsakyti
T
New Orleane gyvena maziau zmoniu nei Vilniuje, bet gal ramesnis gyvenimas atnes daugiau demesio sportui.
2019-05-16
+9
Atsakyti
...
Davis 2.0 Abu nenorėjo į Orleaną, o teks žaisti...
2019-05-16
+4
Atsakyti
nenaktinis klubas
„Zionas yra išmokytas, kad negali pakeisti to, kas yra neišvengiama. Ir tai yra vienas iš tų dalykų, kurių negali pakeisti. Tai yra NBA procesas“ kazkoks marazmas:D
2019-05-16
-10
Atsakyti
Nu ir gerai susipazins su nauja kultura. Apsigivens mieste kuriam nera buves. Naujam orlene manau irgi yra geru mergu ir neblogu naktiniu klubu. tik tiek kad ten greiciau prisidirbti gali. bet maziau kisenvagiu. oj uzsisvaigau. gerai sekmes orlene.
2019-05-16
+9
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.