„Šiauliuose“ rungtyniaus naudingiausias NKL finalo ketverto žaidėjas

2019-06-07 12:27
Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr. D.Lukšta

LKL lygai šią savaitę nuleidus sezono pabaigos uždangą, „Šiauliai” pristato jau antrąjį komandos pirkinį. Būsimame čempionate Saulės miesto spalvas gins naudingiausias Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) finalo ketverto žaidėjas Aurimas Urbonas.

26-erių metų 198 cm ūgio krašto puolėjas atstovavo Marijampolės „Sūduvai-Mantingai”, kurios gretose sužaidė 45 rungtynes ir pelnydavo po 12,8 taško, atkovodavo po 5,6 kamuolio ir atlikdavo po 4,6 rezultatyvaus perdavimo (3 vieta NKL), rinkdamas po 15,8 naudingumo balo. 

Su krepšininku pasirašyta trejų metų sutartis pagal formulę „1+1+1”.

Šį sezoną pelnomi taškai

47%
82,4
Pelno taškų: 82,4
Taiklumas: 46,9%
Vieta lygoje: 5
Geriausias pasiekimas: 111
Blogiausias pasiekimas: 61
Daugiausia pelno: Ignas Vaitkus

„Kaip ir praėjusiame sezone įdėmiai sekame žemesnės Lietuvos lygos čempionatą ir siekiame pasirašyti sutartis su labiausiai patobulėjusiais krepšininkais. Aurimas buvo vienas stabiliausių puolimo lyderių viso sezono metu, taip pat pasižymi geromis kovotojo savybėmis, kurios šiuolaikiniame krepšinyje labai svarbios. Tai, kad jis tapo naudingiausiu NKL finalo ketverto, yra aiškus signalas, kad krepšininkas jau pribrendo debiutuoti LKL pirmenybėse. Mes neatsisakome savo vizijos, todėl su sportininku pasirašėme ilgalaikę sutartį”, – apie naujoką kalbėjo klubo direktorius Mindaugas Žukauskas.

Iki šiol per savo karjerą Urbonas žaidė tik NKL lygoje. Keturis sezonus jis praleido Jonavoje, du metus žaidė „Palangoje”, po vieną – „Mažeikiuose” ir „Sūduvoje-Mantingoje”.

Savaitės viduryje pasirašę sutartį su į komandą sugrįžusiu Akeemu Wrightu, „Šiauliai” užpildė lengvojo krašto puolėjo poziciją. Pasak klubo vadovo, dabar bus aktyviai ieškoma pastiprinimo gynėjų grandžiai.



Komentarai:

Anonimas
sireika moka dirbt su underdogais,todel visai gali but kad issaus.
2019-06-07
+15
Atsakyti
Gintaras nuo Gintarės
Aurimas pavarys. Antanas Sireika išspaus ir nulipdys is jo kazka
2019-06-07
+12
Atsakyti
999
Beprasmis papildymas, kuris niekuom nesustiprina komandos.
2019-06-07
Atsakyti
alioalio
sitas ziauriai geras,teko stebeti jo zaidima,tai jis misinys Ginobili ir Lebron James,tikrai nustebau kodel zalgiris nesugebejo jo isigyti,butu iskart vienas kertiniu zaideju...
2019-06-07
-18
Atsakyti
...
Daug žaidėjų lieka Šiauliuose, tai ir rezultatai geresni turėtų būti, o ir aktyvūs jau žaidėjų rinkoje.
2019-06-07
-2
Atsakyti
jo
skautų tendecijos (jeigu tokiem yra) nesikeičia imkim viską iš šūduvos gal paeis, sekantis turėtu būti Jogminas
2019-06-07
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.