Oponentai įsitikinę: „Lakers“ pažadėjo naujokų biržoje pašaukti 5 mačus sužaidusį gynėją

2019-06-10 08:56
Nuotr.:

Ketvirtą šaukimą turinti Los Andželo „Lakers“ jau padarė savo sprendimą besirenkant tarp NBA naujokų biržos dalyvių, mano kitų komandų atstovai.

Legendinis lygos klubas, anot pranešimų, tinklus užmetė ant Dariuso Garlando. 19-metis 188 cm ūgio atakų organizatorius šį sezoną pradėjo Vanderbilto universiteto krepšinio komandoje, bet dar lapkritį patyrė kelio traumą ir daugiau nerungtyniavo.

Per penkerias rungtynes NCAA čempionate jis vidutiniškai fiksavo 16,2 taško, 3,8 atkovoto kamuolio ir 2,6 rezultatyvaus perdavimo statistiką per 28 žaidimo minutes. Jo pataikymas iš žaidimo siekė 53,7 proc., o iš toli – 47,8 proc.

Šį sezoną metami dvitaškiai

54%
32,2
Pataiko: 32,2
Taiklumas: 54,2%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 42
Blogiausias pasiekimas: 17
Daugiausia pataiko: LeBron James

„Lakers“ po traumos atsigavusį talentą buvo pasikvietusi privačioms pratyboms, kuriose su juo prakaitą liejo ir klubo superžvaigždė LeBronas Jamesas. 

Garlandui „NBA Draft“ prognozuoja 5-ą šaukimą, „CBS Sports“ ir „The Athletic“ – 6-ą. Penkta rinksis Klivlando „Cavaliers“, o šešta – Finikso „Suns“.

Kitas potencialus „Lakers“ medžiojamas talentas – De'Andre Hunteris. 21-erių 201 cm ūgio lengvasis krašto puolėjas Virdžinijos universitete pastarąjį sezoną rinko po 15,2 taško, 5,1 atkovoto kamuolio ir 2 rezultatyvius perdavimus.

Jam didžiojoje dalyje naujokų biržos reitingų būtent ir yra skiriamas „Lakers“ priklausantis 4-as šaukimas.

NBA naujokų birža birželio 20-ąją vyks Brukline.

Garlando žaidimo epizodai:

Hunterio žaidimo epizodai:



Komentarai:

Antanas
matyt gerai paciu.lpe stero.idiniam karaliui
2019-06-10
+11
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.