Obama siekia įtikinti „Raptors“ vadovą persikelti į „Wizards“

2019-06-16 09:11
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Milžiniškos vertės sutartį Toronto „Raptors“ komandos kalviui Masai Ujiri ruošianti Vašingtono „Wizards“ į šio vadovo viliojimą pasitelkė didžiulę jėgą.

„The Athletic“ žurnalistas Ethanas Straussas praneša, kad JAV sostinės klubui į pagalbą atėjo buvęs šalies prezidentas Barackas Obama, aktyviai palaikantis „Wizards“ ekipą.

„Teko girdėti, jog Obama – vienas iš Ujiri persiviliojimo iš „Raptors“ dalyvių, – tinklalaidėje sakė Straussas. – Obama nori matyti Ujiri Vašingtone dirbant su krepšiniu.“

Obama ir Ujiri yra artimi bičiuliai. 44-asis JAV prezidentas antrose NBA finalo rungtynėse Toronte aplankė savo draugą, o 2015-ais metais, Obamai tik pradėjus eiti savo pareigas, Ujiri vakarieniavo Baltuosiuose rūmuose.

Anot pranešimų, „Wizards“ į NBA viršūnę atvedusiam Ujiri ketina siūlyti šešerių metų ir net 60 mln. JAV dolerių vertės sutartį. Taip pat prideda, jog kartu su kontraktu Ujiri gali būti pasiūlyta tapti ir „Wizards“ akcininku.

48-erių Ujiri į Torontą persikėlė 2013-ais metais, kai sukirto rankomis dėl penkerių metų ir 15 mln. JAV dolerių kontrakto. Prieš tai jis darbavosi Denverio „Nuggets“ ekipoje bei 2013-ais buvo pripažintas geriausiu NBA vadovu.

Obama ir Ujiri antrose finalo rungtynėse Toronte:



Komentarai:

Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
-16
Atsakyti
!
Nieko asmeniško, be ką?

Anot pranešimų, „Wizards“ į NBA viršūnę atvedusiam Ujiri ketina siūlyti šešerių metų ir net 60 mln.
2019-06-17
-1
Atsakyti
Vaflis
Kas jis is vis toks, kad Ujiri turetu klausytis sito isgamos itikinejimu? Korporacinis statytinis.
2019-06-16
-14
Atsakyti
Vaflis
Geros prezidento vertybes. Tiesiog susiperkam geriausius, istaskom ne savo milijonus senu geru amerikietisku budu or nesukam sau galvos. Jokios augimo strategijos, siekio atrasti savus talentus. Money is power.
2019-06-16
-7
Atsakyti
netikėlis prezidentas dar drįstai viešai savo nuomonę reikšti po to ką padarė?
2019-06-16
-18
Atsakyti
runkelis
Galetu Ujiri persikelt i Rita vietoj Kleizos
2019-06-16
+11
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.