„Kibirkštis“ pasirašė naują sutartį su komandos įžaidėja

2019-06-18 16:08
Nuotr.: Augustas Didžgalvis
Nuotr. Augustas Didžgalvis

Vilniaus „Kibirkšties“ komanda toliau rikiuoja gretas naujam sezonui. Pasibaigus praėjusiam sezonui buvo aišku, kad sutartis ir toliau turi vidurio puolėja Livija Sakevičiūtė, puolėja Eglė Zabotkaitė ir gynėja Justina Miknaitė.

O jau vasaros viduryje Vilniaus klubo vadovas Dainius Virbickas pasirašė sutartį ir su šešerius metus „Kibirkšties“ komandoje praleidusia Justina Kraujūnaite.

24-erių metų įžaidėja „Kibirkšties“ komandos aprangą pirmą kartą užsivilko dar 2011 metais, vėliau dviems metams persikėlė į „Jaunųjų talentų“ ekipą, o 2014 m. dar sykį grįžo į „Kibirkštį“ ir čia rungtyniavo iki šių dienų.

Justina Kraujūnaitė

Justina   Kraujūnaitė
Justina   Kraujūnaitė
MIN: 22.78
PTS: 5.35 (42.54%)
REB: 2.6
AS: 4.4
ST: 1.45
BS: 0
TO: 2.2
GM: 20

Praėjusiame sezone 178 cm ūgio Kraujūnaitė Lietuvos čempionate aikštėje praleisdavo po 22 minutes, pelnydavo po 5 taškus, atlikdavo po 4 rezultatyvius perdavimus, atkovodavo po 3 ir perimdavo po 2 kamuolius.

Kraujūnaitė su „Kibirkšties“ komanda po du kartus iškovojo Lietuvos čempionato sidabro ir bronzos medalius.

Dvidešimtmetė 188 cm ūgio Livija Sakevičiūtė prie „Kibirkšties“ ekipos prisijungė praėjusiame sezone ir „MultiGyn“ moterų lygoje rinko po 10 taškų, atkovodavo po 7 kamuolius ir rinkdavo po 16 naudingumo balų. Baltijos lygoje ji pelnydavo po 9 taškus ir atkovodavo po 2 kamuolius.

Septyniolikmetė 176 cm ūgio Justina Miknaitė prie pagrindinės „Kibirkšties“ komandos taip pat prisijungė tik praėjusiame sezone, o anksčiau, dvejus metus, vilkėjo Vilniaus klubo dublerių aprangą. J.Miknaitė ir praėjusiame sezone turėjo dvigubą licenciją.

Lietuvos čempionato A divizione ji rinkdavo po 2 taškus, atkovodavo po 2 kamuolius ir atlikdavo rezultatyvų perdavimą, o B divizione ji rinko po 17 taškų, atkovodavo po 10 ir perimdavo po 5 kamuolius, atlikdavo po 4 rezultatyvius perdavimus ir rinkdavo po 21 naudingumo balą.

Devyniolikmetė 180 cm ūgio Eglė Zabotkaitė prie „Kibirkšties“ komandos prisijungė prieš dvejus metus ir paskutiniame sezone rinko po 5 taškus ir atkovodavo po 2 kamuolius.

Jau skelbėme anksčiau, kad „Kibirkšties“ komandoje naujame sezone žais Lietuvos čempionė Kristė Druskytė ir šalies U-20 rinktinės kandidatė Saulė Mikelionytė. Klubui kitą sezoną vadovaus Algirdas Paulauskas ir Gitautas Kievinas.



Komentarai:

Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
-9
Atsakyti
Utena
Geriausia trenerė yra Šimeliova :)
2019-06-19
-10
Atsakyti
vilnius
gal geriau treneri pakeiskit - buvo Gecevicius, kuris nieko bendro su krepsiniu neturi (nebent kaip fanas ), o dabar Paulauskas A., kuris dar dirba sovietiniais metodais ir deriniais. Tai gal atsinaujinkit, Kibirkstis.
2019-06-18
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.