Užkalti halės langai: kokios yra penkios stipriausios Europos krepšinio lygos?

2019-06-18 21:00

„Užkaltų halės langų“ bendraautoriai Rytis Vyšniauskas ir Karolis Kadikinas naujausioje tinklalaidėje atsako į skaitytojų klausimus ir apžvelgia NBA finalo baigtį.

Ką žada „Barcelonos“ komplektacijos darbai? Kaip įvertinti „Žalgirio“ naujokus? Kokios yra penkios stipriausios Europos krepšinio lygos? Ką „Lakers“ komandai pridės Anthony Davisas. Apie tai ir daugiau – šios savaitės epizode.

Temos:

  • 6:50: Apie Ispanijos lygos finalo seriją ir „Barcelonos“ komplektaciją;
  • 12:43: Stipriausių Europos krepšinio lygų penketukas;
  • 27:40: Apie „Žalgirio“ komplektacijus darbus;
  • 33:47: Naujojo Orleano „Pelicans“ ir Los Andželo „Lakers“ mainai;
  • 43:45: „Žalgirio“ ir „Skycop“ projektas;
  • 46:56: Eurolygos komandų pastiprinimai;
  • 50:00: „Golden State Warriors“ situacija ir Kevino Duranto ateitis po traumos;
  • 56:00: Šeštųjų NBA finalo serijos rungtynių apžvalga.

„Užkaltų halės langų“ tinklalaidę nuo šiol galite stebėti ir „youtube.com“ platformoje. Vaizdo įrašas:

Tinklalaidės audio įrašai pasiekiami „Podbean“, „Spotify“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“) ir „Stitcher“ platformose.

Visi įrašai:



Komentarai:

Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
-8
Atsakyti
jj
Nenoriu būti "tas komentatorius", nes apskritai podcastų žanras Lietuvoje gan naujas, smagu, kad judat chebra apie krepšinį ir pasiklausyti fone tikrai smagu.

"Bet".

Karolio sudėtinga klausyt. Reikia šiek tiek pasitempti. Todėl (tikiuosi) konstruktyvūs komentarai, į kuriuos tikiuosi bus atsižvelgta:

1. Klausyk ką kalba partneris. Klausia apie Turkiją ir Vokietiją, atsakinėji apie Fran Vasquezą. Seni. (tik vienas pvz.)

2. Ilgos pauzės ir lėtas tempas. Čia yra enterntainment žanras. Speed it up. Up up up. Kavos išgerk, redbulio ar kolos. Kas padeda.

3. Labai ir labai daug "jei neklystu", "atrodo", "gal". Tai man "atrodo", kitam klausytojui gali kitaip atrodyti, bet kai spėliojat kur kas žaidžia, kai netiksliai sakot serijos rezultatus ir pan. Pasigūglinkit prieš laidą. Temas juk galvojot.

Jei ne prieš laidą, tai prieš išsižiojant pasigūglinkit. Juk nėra sunku kalbėti konkrečiai. Labai nesmagu dėl tų "jei neklystu".

Neklyskit. Ne vaikų darželis. Nenoriu klausytis netikslios informacijos. Ką mąstom?
2019-06-20
+2
Atsakyti
As
Kas prileido jauna landzbergi prie mikrofono?
2019-06-19
+4
Atsakyti
To Serbentautas
na nebenusisnekek del Lakers suolo, paemus 3 all star kone visi pajegiausi 30+ zaidejai laisvi rinkoje sutinks uz minimuma keltis, kad tik zieda gauti
2019-06-19
+9
Atsakyti
Pritariu dėl Barcelonos žaidėjų kratinio. Pats taip anksčiau esu pagalvojęs.

Tarp TOP5 lygų nereikia paminėti Graikijos? Pao, Oly, AEK ir dar kelios. Kuo blogesnė nei Izraelio?

Ar tikrai Žalgiris pats skelbė apie sutartį su J.Landale? Išpirka dar nepriimta Partizano?

Horfordas atsisakė jau ~30mln. Man čia kosmosas. Jis pelnė kiek, 13pts dabar? Jei JV buvo ganėtinai staigmena, tai čia kosmosas. Jam dabar reiks kokių 2.5metų atidirt šią sumą, o JAU veteranas.

Kažkur rašė, kad Kyrie jau namą nusipirko Brukline, o Kawhi Los Andžele.

Lakers gali neužtekti pinigų net dar vienai žvaigždei jei Davis pasirašo sutartį 07.06 ar kada ten. Taip pat nemanau, kad Lakers vadovybė/Lebronas stiprūs surinkti gerą suolą. Dėl to ir netikiu, kad Lakers laimės.

Fun fact - prieš sezoną Eurohoops Pangos\'ą įvertino tarp TOP5 žaidėjų :)
2019-06-19
+7
Atsakyti
zxzx
sunku klausytis siemet "ekspertuku" kurie absoliuciai viska prasauna pro sali! Siais metais tai jums didelis KUOLAS uz amzinus nepataikymus ir neismanyma krepsinyje SORRY! daug domites daug skaitot bet nera to sesto pojucio nes jus tiesiog nesuprantat krepsinio SORRY :)
2019-06-18
-6
Atsakyti
Langai
bus idomu paklausyt idomios temos
2019-06-18
-14
Atsakyti
.......
eurolegue, eucup, fiba cup, endesa, vtb
2019-06-18
-33
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 10

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.