Trečias kartas nemelavo: „Juventus“ prisiviliojo Juciką

2019-06-20 12:10
Nuotr.: FIBA.com
Nuotr. FIBA.com

Gretas naujam sezonui rikiuojanti Utenos „Juventus“ ekipa sudarė sutartį su pirmuoju naujoku. Artėjantį sezoną komandos marškinėlius vilkės 29 metų 206 cm ūgio vidurio puolėjas Julius Jucikas.

Aukštaūgis praėjusį sezoną rungtyniavo Japonijoje, kur atstovavo Aomorio „Watts“ komandai. Antrojoje šios šalies lygoje Jucikas per 30 aikštėje praleistų minučių pelnė po 17,6 taško (52,5 proc. dvitaškių, 37 proc. tritaškių, 63,7 proc. baudų), atkovojo po 6,3 kamuolio, atliko po 1,8 rezultatyvaus perdavimo, perėmė po kamuolį, blokavo po varžovo metimą ir rinko po 15,6 naudingumo balo.

„Yra tokia lietuvių liaudies patarlė, kad trečias kartas nemeluoja. Trečia vasara, kai kalbinome Julių atvykti į mūsų klubą. Pirmieji du sykiai buvo nesėkmingi, tačiau trečiuoju bandymu viskas pavyko. Juliui numatoma svarbus vaidmuo mūsų komandoje, todėl džiugu, kad birželio viduryje jau turime krepšininką, iš kurio labai daug tikimės artėjantį sezoną. Vidurio puolėjas – viena svarbiausių mechanizmo dalių, apie kurią toliau klijuosime likusį komandos modelį“, – teigė „Juventus“ klubo direktorius Eimantas Skersis.

Julius Jucikas

Julius  Jucikas
Pozicija: PF, C
Amžius: 29
Ūgis: 205 cm
Svoris: 107 kg
Gimimo vieta: Šilutė, Lietuva

Iš Šilutės kilęs ir profesionalo karjerą šiame klube pradėjęs Jucikas yra atstovavęs Šiaulių „Šiaulių“, tuometinio Vilniaus „Lietuvos ryto“, Alytaus „Dzūkijos“ bei Ventspilio „Ventspils“ (Latvija) klubams.

Pastarojoje ekipoje žaisdamas FIBA Čempionų lygos turnyre aukštaūgis per 20 minučių į varžovų krepšį įmesdavo po 9,5 taško (56 proc. dvitaškių, 75 proc. baudų), atkovodavo po 4 kamuolius, atlikdavo po 0,5 rezultatyvaus perdavimo, blokuodavo po 0,8 varžovo metimo bei rinkdavo po 7,5 naudingumo balo.

Būtent vietos FIBA Čempionų lygos turnyre siekia ir „Juventus“ ekipa, kuri jau artimiausiu metu turėtų sužinoti FIBA atstovų sprendimą. Posėdis, kuriame bus skirstomos vietos artėjančio sezono FIBA Čempionų lygos turnyre vyks penktadienį.

Be Juciko sutartis su „Juventus“ klubu artėjančiam sezonui taip pat turi Gytis Radzevičius, Arnas Beručka ir Arminas Kleišys. Komandą ir toliau treniruos Žydrūnas Urbonas ir Vidas Ginevičius.



Komentarai:

Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
-11
Atsakyti
ttd
Rytas sužlugdė tai pas save priglauskit. Jūs gi kaune kur pamežat ten gėlės pradeda augti. Tai iš to savo gerumo ir myžčiojat į kiekvieną straipsnį...
2019-06-20
-3
Atsakyti
Antanas
is mordos tai panasus i prasigerusi kaimo kui.ly
2019-06-20
+3
Atsakyti
Oho
oho va via Juve nustebino
2019-06-20
-5
Atsakyti
Milašius galės vėl kartoti mantrą kaip stipriai auga LKL lygis kasmet ir jis tikrai teisus. Tiesiai iš II Japonijos lygos į JUVENTUS tai čia bomba bus žvėrys gal net MVP.
2019-06-20
+6
Atsakyti
Bet tikrai laikrascio komanda nepadejo niekuo... o pora gi Jucikas geru macu su Zalgiriu turejo - tikrai nebuvo nulinis, bet treneriai vis tiek nusodino
2019-06-20
-8
Atsakyti
Kai rytas vos ne visiskai per tuos 2 metus suzlugde, atrode tik Latvijoj ir tinkamas bus - bet matosi dar turi ka duot Jucikas :) ir eilinis irodymas kad reik begt is tos komandos kuo greiciau - kai Rokas
2019-06-20
-12
Atsakyti
Gerai, rimtas pastiprinimas :)
2019-06-20
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 11

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.