Žurnalisto į spaudos konferenciją neįleidusiai „Knicks“ – 50 tūkstančių dolerių bauda

2019-06-24 22:02
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Vieno iš Niujorko žiniasklaidos leidinių atstovo į spaudos konferenciją neįleidusiam „Knicks“ klubui – 50 tūkstančių dolerių bauda.

Ekipa į savo naujokų, Igno Brazdeikio ir R.J. Barretto pristatymą specialiai neleido „New York Daily News“ reporterio.

„New York Daily News“ nemalonę užsitraukė pirmame puslapyje naujieną apie gandus, jog „Knicks“ savininkas Jamesas Dolanas parduoda klubą, papildžiusi antrašte „Do it!“.

Šį sezoną metami dvitaškiai

48%
28,2
Pataiko: 28,2
Taiklumas: 47,9%
Vieta lygoje: 24
Geriausias pasiekimas: 39
Blogiausias pasiekimas: 16
Daugiausia pataiko: Enes Kanter

Tai Dolanas priėmė kaip įžeidimą ir neretai jį kritikuojančiam „New York Daily News“ nebeleido dalyvauti jokiuose klubo renginiuose.

Savininko sprendimas tarp JAV žurnalistų buvo sutiktas ypač kritiškai, o baudą skyrusi NBA taip pat pademonstravo savo poziciją.



Komentarai:

Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
+6
Atsakyti
R
Taigi dar šiandien straipsnyje rašėte, kad "savininkas" yra neva tai rasistinis žodis šiame kontekste. Tai kodėl straipsnyje toliau naudojate? :)
2019-06-25
+1
Atsakyti
Jonas
NBA turi imtis sankcijų prieš Dolan. Komandos fanai kenčia prastus rezultatus nuo tada kai jis atėjo prieš 20 metų. NY - ypatingas miestas. Sunku patikėti, bet Knicks lankomumas vienas didžiausių lygoje. ~19000 žiūrovų per rungtynes. O pati komanda paskutinė pagal rezultatus. Ir dar bilietai brangiausi. Kai yra tokia situacija, savininkui nėra motyvacijos stengtis. Kam jam kišti milijonus, strateguoti, daryti sudėtingus mainus, pirkti gerus žaidėjus...? kad užpildyt likusias 800 vietų? Žmonės eina į tą areną vien dėl noro ten pabūti, net kai iš anksto žino, kad bus pralaimėjimas. Tokios aplinkybės savininką pastato į pernelyg patogią situaciją, kai nebėra dėl ko stengtis. Laimės, pralaimės - vistiek arena pilna. MSG apskritai pelningiausia arena pasauly, ten vyksta begalės koncertų, boksas, WWE imtynės, ledo ritulys ir t.t. Arenos savininkas tas pats Dolan. Jam tas krepšinis podukros vietoj. Sakyčiau, NBA turėtų ryžtis sugalvot net kokią išskirtinę prievolę tokioms komandoms, kurios metų metus š malą. Pvz, nepatekimas į PO 3 metus iš eilės 5mil bauda.

BASKETNEWS galėtų parašyt straipsnį apie šią ypatingą komandą ir jos situaciją.
2019-06-25
-3
Atsakyti
teisingai padare kad neileido.
2019-06-24
-6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.