Iš „Lakers“ pasitraukęs Magicas vėl dalija patarimus: pasiūlė, ką reikėtų daryti negavus trečios žvaigždės

2019-06-25 21:40
Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Netikėtai ir kiek skandalingai vos pasibaigus reguliariajam sezonui, Magicas Johnsonas atsisakė prezidento pareigų Los Andželo „Lakers“ klube, tačiau dabar savo buvusiai komandai vėl turi patarimų.

Bendraudamas su „The Athletic“, NBA legenda teigė, jog jeigu „Lakers“ ir nesugebėtų prie LeBrono Jameso bei Anthony Daviso prijungti trečiosios žvaigždės, dėl to panikuoti nereikėtų.

„Sethas Curry, Nikola Mirotičius, J.J. Redickas, Danny Greenas. Yra dar daugiau vyrukų. Negalima galvoti, kad jeigu negausime Kembos (Walkerio), įvyks kažkokia tragedija. Ne. Vis tiek reikės užpildyti sudėtį kažkuriais krepšininkais“, – sakė Magicas.

Šį sezoną metamos baudos

70%
16,3
Pataiko: 16,3
Taiklumas: 69,9%
Vieta lygoje: 25
Geriausias pasiekimas: 28
Blogiausias pasiekimas: 7
Daugiausia pataiko: LeBron James

Johnsonas taip pat aptarė ir D‘Angelo Russello galimybes sugrįžti į „Lakers“ klubą. Prieš beveik dvejus metus būtent Johnsonas išmainė gynėją, tačiau dabar buvęs krepšininkas teigia, jog apie šį įžaidėją kardinaliai pakeitė nuomonę.

„Dabar jis yra pasirengęs, – sakė Johnsonas. – Kur kas labiau subrendęs. Vienintelis dalykas, kurį apie jį sakiau praeityje buvo tas, jog jis nepakankamai subrendęs. Jis visada galėjo rinkti taškus, tačiau vyrukai niekada nebūtų norėję su juo žaisti dėl paviešintų Nicko Youngo įrašų. Dabar tų žmonių nebėra, o D‘Angelo pasiekė kitą lygį.“

Manoma, jog Russellas būtų vienas pagrindinių kandidatų atvykti į „Lakers“ ekipą, jeigu ji nesugebėtų algų kepurėje surinkti pakankamos pinigų sumos pirmo ryškumo žvaigždei.

Vis dėlto, pasak „The Athletic“ šaltinių, „Lakers“ yra užtikrinti, jog algų kepurėje surinks reikalingus 32 mln. JAV dolerių atsikratydami Moe Wagnerio, Isaaco Bongos ir Jemerrio Joneso kontraktų.



Komentarai:

Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
-18
Atsakyti
M
manau kad su stipriais vidutiniokais geriau būtų ,snaiperiais ir gera gynyba
2019-06-25
-16
Atsakyti
Nick
Na manau geriau bandytu ant Russel tinklus mesti nei ant Kembos, be to Russel ir jaunesnis, ir dar nepsiekes savo piko. Smagu būtų, kad prisijungtu Carmelo ir, kad issaugotu Rondo.
2019-06-25
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.