Julius Jucikas nesusižavėjo Japonijos krepšiniu: „Tikrai žemas lygis“

2019-06-26 12:18
Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Pirmuoju šios vasaros Utenos „Juventus“ naujoku tapęs 29-erių metų vidurio puolėjas Julius Jucikas džiaugiasi papildęs šios komandos gretas bei laukia, kada galės pradėti treniruotis ir žaisti su komanda. Po sezono Japonijoje į gimtinę sugrįžęs šilutiškis dalijosi savo mintimis apie atvykimą į Uteną.

Krepšininkas džiaugiasi, kad po dviejų sezonų praleistų užsienyje sugrįžta rungtyniauti į gimtąją šalį.

„Kaip visada, jausmas grįžti į Lietuvą yra labai geras. Pasiilgau krepšinio, namų, draugų bei artimųjų. Pasiilgau apskritai visko“, – apie gimtojo krašto ilgesį šnekėjo Julius.

Šį sezoną metamos baudos

75%
15,1
Pataiko: 15,1
Taiklumas: 75,1%
Vieta lygoje: 5
Geriausias pasiekimas: 28
Blogiausias pasiekimas: 6
Daugiausia pataiko: Dovis Bičkauskis

Praėjusį sezoną antroje pagal pajėgumą Japonijos lygoje rungtyniavęs Jucikas neslepia nusivylimo šios šalies krepšinio atžvilgiu ir teigia, kad jiems dar tikrai yra ko pasimokyti.

„Įspūdis toks, kad Japonijos krepšinio lygis yra tikrai žemo lygio. Nėra jokios komunikacijos su treneriais, viskas vyksta tik su vertėjo pagalba. Trumpai tariant, jiems dar tikrai daug ko trūksta ir reikėtų nemažai pasimokyti“, – Japonijos krepšinio lygiu nesižavėjo šilutiškis.

Apie naująją savo komandą žaidėjas nedaugžodžiavo, tačiau išskyrė „Juventus“ kovingumą.

„Apie „Juventus“ žinau tik tiek, kad kiekvienais metais tai yra stipri, arši ir konkurencinga ekipa. Kiekvienam varžovui yra sudėtinga žaisti prieš tokią komandą“, – „Juventus“ kovingumą gyrė vidurio puolėjas.

Jucikas nekantriai laukia, kuomet galės užsivilkti „Juventus“ marškinėlius ir turės galimybę debiutuoti šioje komandoje.

„Džiaugiuosi prisijungęs prie Utenos miesto komandos ir labai laukiu sezono pradžios, kai galėsiu užsivilkti „Juventus“ marškinėlius ir išbėgti į aikštelę“, – šnekėjo debiuto komandoje laukiantis Julius.

Be Juciko komandą šią vasarą papildė Žygimantas Skučas bei Vytautas Šulskis, o sutartis taip pat turi Gytis Radzevičius, Arnas Beručka ir Arminas Kleišys.



Komentarai:

Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
-11
Atsakyti
Zemas lygis
Daugiau nei apgailetinas lygis sneka apie zema lygi😂😂😂😂😂
2019-06-26
-8
Atsakyti
alio
taibkoks jo lygis tada?zaide prasciausioje antros japonu lygos ekipoje,o stats nekazka...tai jo lygis tragiskas pacio
2019-06-26
-8
Atsakyti
Jou
Svarbiausia kad nikita pasiliktu kitaip bus ragai
2019-06-26
-2
Atsakyti
Propeleris
Taigi jau ta pati paskojo Kupsas zaides Kinijos antroj lygoj, kad ten be vertejo nesusikalbesi ir labai daug bardako. Tas pats Motiejunas apie pirma lyga kinijos yra sakes kad buna daug bardako.
2019-06-26
-2
Atsakyti
Hmm
o tai negi jis tikejos aukwto lygio krepsinio, nuvykes i ANTRA Japnijos lyga..?
2019-06-26
-11
Atsakyti
Hmm
o tai negi jis tikejos aukwto lygio krepsinio, nuvykes i ANTRA Japnijos lyga..?
2019-06-26
-4
Atsakyti
...
Vertina antra Japonijos lyga :D Tas pats kas NKL atvyktu Japonas zaist ir be vertejo jam zopa.
2019-06-26
+7
Atsakyti
Koks informatyvus straipsni , mmmm... Siaip zaide Aomori Wat\'s komandoje , antrame divizione , kas butu musu NKL , zaide autsaideriu komandoje , is 18-os komandu buvo 17-i ( 15 pergaliu ir 45 pralaimejimai ) . Pelnydavo po 17,6 tasko ir atkovodavo po 6.3 kamuolio per 30.6 zaidimo minuciu , 2P - 52.5% , 3P - 36.7% , baudas mete 63.7% taiklumu . Tai stai , as nepatingejau , o kazkas patingejo pasidometi ...
2019-06-26
+21
Atsakyti
boom shaka laka
na tokiems primityvams tai Japonija su savo aukstu technologiniu ir moraliniu issivystymu tiesiog per didele kartele gyventi, ypac kai dar nei angliskai nei japoniskai zmogus nemoka.

Japonija yra tobula salis, deja tik ne kaimieciams.
2019-06-26
+16
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 14

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.