Drastiškai nusiteikę NBA atstovai mąsto trumpinti reguliarųjį sezoną ir rengti taurės varžybas

2019-06-26 20:59
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Artėjančiam lygos gyvavimo jubiliejui besirengiantys NBA vadovai 75-ąsias metines ketina pažymėti permainomis varžybų organizavime.

ESPN praneša, jog uždarame daugumos NBA komandų vadovų ir verslo atstovų susirinkime buvo aptartos trys pagrindinės idėjos 2021-2022 m. sezonui: taurės varžybų organizavimas sezono viduryje, 82-ejų rungtynių reguliariojo sezono sutrumpinimas ir papildomos atrankos į atkrintamąsias varžybas rengimas.

Šaltinių iš konferencijos teigimu, šie akcentai NBA kalendoriuje kol kas yra tik diskusijų objektas, tačiau neatmetama, kad lyga gali imtis trumpalaikio bandymo, per kurį galėtų įsivertinti tokio plano potencialą ilgesnėje perspektyvoje. 

Taurės varžybų organizavimą vidury sezono palaikantys dalyviai yra įsitikinę, jog tokios idėjos realizavimas yra pernelyg sudėtingas, kol nėra aišku, kiek būtų galima sutrumpinti reguliarųjį sezoną. 

Akivaizdu, kad toks žingsnis pirmiausiai kirstųsi su komandų įsipareigojimais verslui, iš kurio yra generuojamos milžiniškos pajamos.

Konferencijoje diskutuota reguliariajame sezone atsisakyti vos kelerių rungtynių, bet taip pat buvo mesta idėja šį etapą sutrumpinti iki 58 mačų, kiekvienai ekipai namuose sužaidžiant po 29 susitikimus. 

Visgi šaltiniai pabrėžia, jog NBA klubų atstovai nepalaikė drastiško rungtynių skaičiaus sumažinimo.

Didžiuliai pasikeitimai rungtynių kalendoriuje, pagal kurį komandoms tektų žaisti jau už kiek daugiau nei dvejų metų, įneštų chaosą, o NBA vadovams tektų ypatingai paplušėti siekiant visas suinteresuotas šalis patikėti naująja lygos kryptimi.



Komentarai:

Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
-7
Atsakyti
maziau varzybu = maziau pajemu / maziau pajamu = mazesnes zaideju algos / mazesnes zaideju algas = zaidejai nori zaist 82 reg sez varzybas,kad uzdirbtu daugiau
2019-06-27
+4
Atsakyti
Paparazzi
Jei manęs kas paklaustų kaip aš įsivaizduoju mirtį, tai atsakyčiau - Adamas Silveris su dalgiu.
2019-06-27
+13
Atsakyti
kunigas
Nba komisaras turi seima?
2019-06-27
+7
Atsakyti
x
suprantate kas yra taurės varžybos? tai viduryje sezono būtų atkrintamosios pvz: vienas namie ir išvykoj kaip europoj + - santikis ir toliau , o per dvi savaites apsisuktų
2019-06-26
+6
Atsakyti
Briedas , o tai kaip reikes skaiciuoti geriausius NBA visu laiku scorerius? Ateinanti karta niekada nepagerins daugelio rekordu , cia su gerbiamu dzentelmenu Aaa sutinku 125% . Pastovumas sioje lygoje ir yra auksas . Visokios niekam neidomios lygos gali keisti formata nors kas du tris metus , bet NBA visada buvo zavinga ir tuo , kad tu galejai sulyginti du zaidejus zaidziancius dabar ir pries 40 metu .
2019-06-26
+3
Atsakyti
Karolis
Mažint reikia. Net ir 58 pats tas. Tiek, kad daug ginčų su rėmėjais, klubų pjajamos smuktų. Tai gali daryt tarpinį variantą. 58 + 8 ( dar vienas ratas su savo divizionu) = 66.
2019-06-26
-1
Atsakyti
Hmm
cia sitas is kokios planetos??
2019-06-26
-2
Atsakyti
MyzkPriesVeja
Formata keis tikrai reiktu, dabar tos 82 rungtynes tikrai per daug, nes dauguma reg sezono macu net neidomus bek ir mesk stiliaus nes nera jokio skirtumo laimesi ar pralaimesi. Geriau anksciau prasidetu playofai kaip net gi mineta su papildoma atranka.
2019-06-26
+5
Atsakyti
Anonimas
zaidejai tiesiog neatlaiko,paziurekit kiek traumu tarp allstaru todel teumpesnis sezonas su visais galetu but kurkas idomiau nei ilgas maratonas.
2019-06-26
-11
Atsakyti
Aaa
Be šansų, visų pirma viskas ten padaryta, kad generuoti pinigus, antrą, jiem svarbu yra skaičiai, statistika, palikimas, istorija ir šitų reikšmių lygininas.
2019-06-26
+38
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 12

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.