Dėl Obradovičiaus „Fenerbahče“ pasilikęs Sloukas: „Nesu tinkamas NBA“

2019-07-05 11:22
Nuotr.: Imago Sport – Scanpix
Nuotr. Imago Sport – Scanpix

Dar trejiems metams Stambulo „Fenerbahče“ pasiliekantis Kostas Sloukas atskleidė priežastis, nulėmusias jo apsisprendimą.

Į pirmąją Eurolygos komandą praėjusį sezoną patekęs graikas vasarą taip pat buvo viliojamas tiek „Barcelonos“, tiek Pirėjo „Olympiakos“.

„Tai buvo sunkus sprendimas. Prieš pirmą kartą išvykstant į Stambulą, dauguma svarstė ar Sloukas galės sėkmingai rungtyniauti už Graikijos ribų. Tuomet aš girdėjau daug neigiamų kalbų, bet man tai nerūpėjo ir surizikavau, o dabar dėl to nesigailiu.

Esu laimingas „Fenerbahče“ klube, o svarbiausia priežastis, kodėl likau ekipoje yra Željko Obradovičius. Manau, kad jis yra numeris vienas, darantis milžinišką įtaką komandos žaidimui“, – kalbėjo 29-erių gynėjas.

Graikijos žiniasklaidai Sloukas atviravo, jog nesvarsto apie žaidimą NBA.

„Aš nesu tinkamas NBA ir puikiai jaučiuosi Europoje. Čia aš atradau save, esu vienas geriausių ir tęsiu savo darbą. Žinau savo galimybes ir niekada rimtai nemąsčiau apie NBA“, – teigė įžaidėjas.

„Fenerbahče“ vedlys praėjusį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 26 minutes pelnė po 11,8 taško, atliko po 4,8 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 15,2 naudingumo balo.



Komentarai:

Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
+10
Atsakyti
Antanas
jis sutvertas tik kiau.sus kitiem plaut
2019-07-05
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.