Susitarimą su „Spurs“ sulaužęs Morrisas rungtyniaus „Knicks“

2019-07-12 10:44
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Su San Antonijaus „Spurs“ anksčiau susitaręs Marcusas Morrisas persigalvojo ir pasirinko Niujorko „Knicks“ klubą.

Morrisas su „Spurs“ buvo sukirtęs rankomis dėl dvejų metų trukmės ir 20 mln. JAV dolerių sutarties, tačiau parašo ant jos nebuvo padėjęs. Tuo metu daugiau vietos algų kepurėje turinti „Knicks“ šiam atletui pasiūlė vienerių metų 15 mln. JAV dolerių vertės sutartį ir 29-erių puolėjas persigalvojo.

Siekdama atlaisvinti vietą Morrisui algų kepurėje, „Spurs“ išsiuntė latvį Davį Bertanį į Vašingtono „Wizards“ bei persirašė kontraktą su DeMarre'u Carrollu – vietoje dvejų metų ir 13 mln. JAV dolerių sutarties sukirto rankomis dėl 21 mln. JAV dolerių atlyginimo per tris sezonus.

Marcus Morris

Marcus  Morris
Komanda: Boston Celtics
Pozicija: PF, SF
Amžius: 29
Ūgis: 206 cm
Svoris: 107 kg
Gimimo vieta: Filadelfija, JAV

„Knicks“ daugiau lankstumo staiga įgijo po to, kai su laisvuoju agentu Reggie Bullocku persiderėjo naujas mažesnes finansines sąlygas. Pirminis susitarimas buvo pasiektas dėl dviejų sezonų ir 21 mln. JAV dolerių.

Pastaruosius dvejus metus Bostono „Celtics“ atstovavęs Morrisas 2018-2019 m. sezone vidutiniškai rinko po 13,9 taško, 6,3 atkovoto kamuolio ir 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

Laisvųjų agentų rinkoje „Knicks“ iki šiol buvo pasirašę sutartis su trimis sunkiaisiais krašto puolėjais: Juliusu Randle'u, Bobby Portisu ir Tajumi Gibsonu.

Negavę Morriso San Antonijaus klubas susitarė dėl dvejų metų kontrakto su Denverio „Nuggets“ žaidusiu Trey Lylesu.

23-ejų metų puolėjas praėjusiame sezone rinko po 8,3 taško ir atkovojo po 3,7 kamuolio.



Komentarai:

Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-04
-14
Atsakyti
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
-17
Atsakyti
Anonimas
asilas :) galėtų NBA baudą jam įkalt už tokius mergaitiškus prikolus :) susitaria duoda žodį, o paskiau bėga į looserių teamą:)
2019-07-12
-6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.