Penkerios įdomiausios kito sezono „Žalgirio“ rungtynės Eurolygoje

2019-07-19 19:55
Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Eurolyga penktadienį paskelbė kito sezono turnyro tvarkaraštį. Tinklalapis „BasketNews.lt“ pateikia penkias įdomiausias Kauno „Žalgirio“ dvikovas.

Lapkričio 8 diena – dvikova namie su „Barcelona“

Tądien, septintojo turo rungtynėse, į Kauną atvyks būrys „Barcelonos“ žvaigždžių, o tarp jų bus ir Brandonas Daviesas.

Šį sezoną pelnomi taškai

49%
78,1
Pelno taškų: 78,1
Taiklumas: 48,8%
Vieta lygoje: 12
Geriausias pasiekimas: 98
Blogiausias pasiekimas: 43
Daugiausia pelno: Brandon Davies

Kaip ir White’as, Daviesas „Žalgiryje“ praleido dvejus metus, o šią vasarą Kauno klubas už krepšininko išvykimą dar gavo ir išpirką.

Daviesas tapo „Žalgirio“ lyderiu, buvo įtrauktas į Eurolygos simbolinį geriausių krepšininkų penketuką, o Šarūnas Jasikevičius jį pavadino geriausiu „Žalgirio“ vidurio puolėju po Arvydo Sabonio.

„Barcelonos“ atvykimas tuo neapsiribos. Katalonai šią vasarą rinką sudrebino įspūdingais pirkiniais, kurių priešakyje – Nikola Mirotičiaus pasikvietimas.

Pridėkime Alexą Abrinesą, Cory Higginsą, Adamą Hangą, Ante Tomičių, Thomasą Heurtelį ir Keviną Pangosą bei gausime elitinę Eurolygos komandos sudėtį.

Nuotr. BNS

Vasario 28 diena – dvikova Kaune su Milano „AX Armani Exchange“

Dvejus metus „Žalgiryje“ praleidęs Aaronas White’as su Milano klubu sukirto rankomis taip pat dėl dviejų sezonų trukmės kontrakto.

White’as per dvejus metus įspūdingais dėjimais išsikovojo „Žalgirio“ sirgalių meilę, o vasario 28-ąją kauniečiams bus proga šiam amerikiečiui atsidėkoti už žaidimą.

Užsienio Eurolygos klubuose žaidžia vienetai lietuvių, o 26-ojo turo mače pasitaikys proga išvysti Lietuvos rinktinės vidurio puolėją Artūrą Gudaitį.

„Žalgirio“ rungtynėse ilgą laiką nesisvečiavo ir italų krepšinio profesorius Ettore Messina. Šis specialistas vasarą nusprendė NBA iškeisti į darbą Milane.

Nuotr. BasketNews.lt/D.Lukšta

Kovo 3 d. – dvikova namie su Maskvos srities „Chimki“

Retas įvykis Kaune – Eurolygos rungtynėse prieš „Žalgirį“ kovos treneris iš Lietuvos. Rimas Kurtinaitis „Chimki“ komandą papildė praėjusio sezono viduryje, tačiau ekipa į Kauną nebeatvyko.

Tokio įvykio Kaune nebuvo nuo 2016 metų, kai „Top 16“ etapo rungtynėse „Žalgirio“ arenoje lankėsi tas pats Kurtinaitis su ta pačia „Chimki“.

Be to, „Chimki“ ir vėl renka galingą sudėtį – prie Aleksejaus Švedo prijungė kitą pajėgų rusų krepšininką Sergejų Karasiovą, komandoje žais du latviai Janis Timma ir Dairis Bertans, o iš NBA sugrįžo Timofejus Mozgovas.

Nuotr. ITAR-TASS – Scanpix

Kovo 24 d. – dvikova namie su Stambulo „Fenerbahče“

31-ajame ture – Eurolygos klasika tampanti buvusių bendražygių Šarūno Jasikevičiaus ir Željko Obradovičiaus kova.

Taip pat Leo Westermanno dar vienas sugrįžimas į Kauną. Krepšininkas 2017-2018 m. sezone į Kauną grįžo kaip Maskvos CSKA narys, o artėjantį sezoną apsivilks Stambulo „Fenerbahče“ marškinėlius.

Tai bus ir Eurolygos atkrintamųjų varžybų varžovų susidūrimas. Praėjusį sezoną serija baigėsi Stambulo klubo triumfu 3-1.

Nuotr. BasketNews.lt/D. Lukšta

Balandžio 3 d. – dvikova namie su Maskvos CSKA

Krepšinio klasikos – „Žalgirio“ ir CSKA dvikovos – sirgaliai lauks iki priešpaskutinio reguliariojo sezono turo. Šių komandų mačai Kaune dar nuo praėjusio šimtmečio sutraukia pilnutėles tribūnas.

Kauniečiai praėjusį sezoną pergale prieš CSKA klubą džiaugėsi tik draugiškose rungtynėse. Oficialiuose mačuose Rusijos klubas pastarąjį kartą buvo įveiktas 2017-2018 m. sezone, Eurolygos dvikovoje dėl trečiosios vietos.

Nuotr. Fotodiena.lt/J.Elinskas



Komentarai:

Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-04
+3
Atsakyti
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
+10
Atsakyti
15min
Paaiskejo kokia ispirka barcelona sumokejo Zalgiriui uz B. Daviesa
2019-07-19
+10
Atsakyti
Sold out tesis
galima spet vel su rea cska barca bus sol out likus savaitei dviems bilietu neliks bet aisku tradicija kad vel kartosim rekordus zalia balta
2019-07-19
+16
Atsakyti
Laukiamiausia
nusimato fantastiska atmosfera turesim ne viena buvusi zalgirieti si sezona daug laukiam
2019-07-19
+15
Atsakyti
Weast
ne abejoju kad tris galim pajimt is siu penkiu.
2019-07-19
+15
Atsakyti
Su Barsa turbūt yra labiausiai laukiamos varžybos, vien dėl Davies. Turbūt didžiausią širdį per visą žalgirio istoriją turėjęs žaidėjais. Liūdniausia buvo kai jis paliko komandą. Įdomu kaip tarp tiek žvaigždžių jam išeis adaptuotis, faktas, kad prie senio Pešičiaus nebežibės jis taip.
2019-07-19
-7
Atsakyti
Own
Spalio 11 isvykoje su Armani
2019-07-19
-7
Atsakyti
Mm
5 numatomi pralaimejimai
2019-07-19
-20
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 12

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.