JAV rinktinės vadovas: „Reikia koncentruotis į tuos, kurie čia yra, o ne į tuos, kurie turėjo būti“

2019-08-05 11:59
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Nors ir be ryškiausių žvaigždžių, šiandien Jungtinių Amerikos Valstijų rinktinė susirinko Las Vegase prasidedančioje treniruočių stovykloje.

Vis dėlto JAV rinktinės vadovas Jerry Colangelo, nepaisydamas didelio kiekio atsisakymų dalyvauti pasaulio krepšinio čempionate Kinijoje, išlieka ramus ir teigia, jog lemiamas rezultatas nukentėti neturėtų.

„Aš visiškai nesijaudinu. Manau, kad mums bus smagu. Reikia koncentruotis į tuos, kurie čia yra, o ne į tuos, kurie turėjo būti“, – kalbėjo Colangelo.

JAV nacionalinės komandos trenerių štabą šiais metais sudarys legendinis Greggas Popovichius bei „Golden State Warriors“ vairininkas Steve‘as Kerras.

Pakvietimus šią vasarą gavo, tačiau atvykti į stovyklą atsisakė tokios NBA žvaigždės kaip Jamesas Hardenas, Anthony Davisas, Kevinas Love‘as, Zionas Williamsonas, Damianas Lillardas, Bradley Bealas, C.J. McCollumas, Tobiasas Harrisas ir J.J. Redickas.

Dabartinį išplėstinį kandidatų sąrašą sudaro Bamas Adebayo, Harrisonas Barnesas, Jaylenas Brownas, Kyle‘as Kuzma, Brookas Lopezas, Masonas Plumlee, Marcusas Smartas, Thaddeusas Youngas, Khrisas Middletonas, Kyle‘as Lowry, Donovanas Mitchellas, Jaysonas Tatumas, Mylesas Turneris ir Kemba Walkeris.

Komandos dvyliktuką strategas Popovichius paskelbs rugpjūčio 17 dieną.



Komentarai:

popiska komanda
jo stilius, manau taip geriau bus
2019-08-06
+2
Atsakyti
Mar
Sita rinktine bus labai idomu stebet, tures labai daug motyvacijos, ir manau kad vistiek pus visus i pavesi cempe
2019-08-06
+2
Atsakyti
Amerikonai krepšininkai tos zviozdos pasišiukšlino kaip reikiant.. Blemba manau Popas turi kiaušus, ir kai bus atranka į Olimpinės žaidynės net nekvies tų kurie tiesiogiai atsisakė žaisti !! Nes amerikonai veržiasi į olimpiada... O dabar šities pacanai iškovos vietą tenai ir jie turi tenai žaisti..
2019-08-05
-6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.