Kuriozas U20 čempionate: teisėja krito ant grindinio, komandos atsisveikino, bet vėl buvo iškviestos žaisti

2019-08-05 18:41
Nuotr.:

Čekijoje vykstančio Europos jaunimo (iki 20) merginų čempionato rungtynėse tarp Italijos ir Vokietijos užfiksuota neeilinė mačo pabaiga.

Dvikovoje likus žaisti 63 sekundes ir italėms pirmaujant triuškinamai 74:33, rungtynės iš pradžių buvo sustabdytos dėl dviejų krepšininkių susidūrimo aikštės viduryje, bet netrukus koncentracija susitelkė ties Italijos ekipos atsarginių žaidėjų suoleliu.

Ten nubėgusi parkrito viena iš teisėjų, aplink kurią iš karto supuolė aptarnaujantis personalas ir medikai.

Praėjus beveik 15 minučių, abiejų komandų krepšininkės susitaikė su rungtynių nutraukimu – vokietės pripažino italių pranašumą ir pasveikino varžoves su pergale.

Visgi tuoj pat Vokietijos dvidešimtmetėms patraukus rūbinės link, likusios dvi teisėjos netikėtai iškvietė komandų penketus į aikštę sužaisti likusią minutę.

Ją su kamuoliu pradėjusios vokietės išsirikiavo ties tritaškio linija ir, salėje aidint plojimams, niekur nejudėdamos iš vietos viena su kita tiesiog dalijosi kamuoliu.

Besibaigiant atakai skirtam laikui, vokietė atidavė kamuolį varžovei, jog oficialiai dėl kamuolio perėmimo nebūtų stabdomas laikas.

Italijos krepšininkės varžovių aikštės pusėje pasielgė identiškai perdavimus atlikdamos tarpusavyje.

Šiame čempionate kovoja ir Lietuvos dvidešimtmetės, kurios pirmadienį trečiose grupės rungtynėse stos į dvikovą su Vengrijos atstovėmis. Mačo pradžia – 21.15 val.

Momentas nuo 1:48:26:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.