Pergalingą Kanados pasiruošimo pradžią apkartino Olynyko trauma

2019-08-08 08:13

Lietuvių varžovė pasaulio čempionate, Kanados nacionalinė komanda, kontrolinių rungtynių maratoną pradėjo pergalingai, tačiau pirmąją dvikovą užbaigė be pagrindinio centro Kelly Olynyko.

Trečiajame kėlinyje prieš prasiveržimą mėgindamas atlikti klaidinamą judesį, vidurio puolėjas paslydo ir trenkėsi į grindinį. 

28-erių aukštaūgis kurį laiką pragulėjo ant parketo, o varžovui padėjus atsistoti, jis vėl krito ant žemės. Paskui Olynykas su personalo pagalba patraukė į rūbinę ir daugiau aikštėje nebepasirodė.

Be jo likusi Kanada pirmajame kontroliniame susitikime 98:87 įveikė Nigerijos ekipą.

Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidė Khemas Birchas ir Kyle'as Wiltjeras, pelnę po 14 taškų.

Brady Heslipas pridėjo 12 taškų, Olynyko sąskaitoje – 11 taškų, 3 rezultatyvūs perdavimai, 3 atkovoti ir 2 perimti kamuoliai bei 1 blokas. Jam artimiausiu metu bus atlikti tyrimai.

Melvinas Ejimas surinko 11 taškų, įžaidėjas Cory Josephas nuo savęs pridėjo 6 taškus, 9 rezultatyvius perdavimus ir 6 atkovotus kamuolius.

Penktadienį šios komandos dar kartą susikaus tarpusavyje. Paskui Kanados lauks dar penkerios rungtynės: su Australija, Naująja Zelandija ir JAV.

Iš viso kanadiečiai pasiruošimo cikle sužais septynis susitikimus.



Komentarai:

labiausiai
neramu kaip bus su patekimu i Tokijo OŽ: kol kas Lietuva ten vis patekdavo nuo pat 1992 m. - o tai, savaime, didelis laimejimas. Tiesa, nors ir rezultatai OŽ suprastėjo, bet, vis tiek, ten patekti, tai kaip tenise iseiti į Vilmbldono ketvirtfinali - visi mato. Dabar labai neaisku, ar ten apskritai LT žais, nes FIBA patekimo i OŽ tvarkos vis blogesnes, ir sukurtos tik pasipinigauti
2019-08-08
+18
Atsakyti
Na va
Jau Jonui su Domu bus lengviau stumdytis po krepsiu.
2019-08-08
+10
Atsakyti
ekspertas
bet kas labiausiai nervina - kol kas sita vasara taip deliojasi, kad tiek kanada, tiek australai - nesurenka nei is tolo savo geriausiu sudeciu, net tas pats senegalas nedaug kazka turedamas praranda nba zaidejus - tai fizrūhas sugebes aplost antrine kanados ar australu sudeti, išeis is grupes ir vaidins afigiena stratega :DDDD ir vel jis bus nieko nepaloses prie rinktines vairo- nes tegul aplosia ryskiausias kanados ar australu sudetis, o ne kai atsisako daug geriausiu zaideju dalyvaut. nu o federacija plos katutem :DDD bet iseis ant kazko rimtesnio ir vaziuos namo juokdariai, kad ir tie patys graikai dar karta pasityciotu.
2019-08-08
-6
Atsakyti
asas
pamatys tas traumas krepsininkai niekada nebeis uz tas rinktines kanados ir usa zaist
2019-08-08
+9
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.