Inglesas tiki Australijos rinktinės šansais laimėti medalį

2019-08-10 15:12
Nuotr.: USA Today – Scanpix
Nuotr. USA Today – Scanpix

2016-aisiais Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse Australijos vyrų krepšinio rinktinė medalininke netapo bei finišavo ketvirtojoje vietoje.

„Pralaimėti tokias rungtynes yra nepakeliama. Bet mes niekada nebuvome taip arti. Dabar atėjo laikas tai pakeisti. Bus labai įdomu. Kinijoje mus palaikys labai daug sirgalių, todėl tikimės, kad mes tapsime pirmąja medalį į Australiją parvežusia komanda“, – interviu FIBA tinklalapiui metu sakė Australijos rinktinės krepšininkas Joe Inglesas.

Į stipriausią pasaulio lygą 2014-aisiais persikėlęs Jutos „Jazz“ puolėjas neabejoja – Australija privalo didžiuotis nacionaline krepšinio rinktine.

„Su komanda, kurią mes turėsime, esame užtikrinti, kad mums pavyks nuveikti kažką gero. Mes tikime tuo. Per kelis paskutiniuosius turnyrus mes buvome ten, kur ir turime būti. Man ir visai mano komandai atstovauti rinktinei yra garbė. 

Mes neatstovaujame sau, mes atstovaujame 23 milijonų žmonių miniai. Žinome, kad mus visi stebės ir nesvarbu, ar tai darys arenoje, ar namuose. Patikėkite, mes tai tikrai jaučiame“, – didžiavosi Inglesas.

Australija H grupėje varžysis su Lietuvos, Kanados ir Senegalo rinktinėmis. Pasaulio čempionato analitikai mano, kad tai viena stipriausių pirmenybių grupių.

„Žaidimas Australijos rinktinėje yra tai, kodėl aš pradėjau žaisti krepšinį. Augdamas aš norėjau atstovauti Australijos rinktinei – tai viskas, ko aš norėjau. Žaisti NBA ar net Australijoje atrodė neįmanoma. Žiūrėdavau, kaip Australijos komanda kovoja Olimpinėse žaidynėse ir pasaulio čempionatuose.

Pirmą kartą užsidėti tuos marškinėlius buvo įspūdinga. Tos spalvos, pavardė ant nugaros... Tai yra kažkas tokio, ko nepajausi niekur kitur. Aš dievinu žaidimą NBA, dievinau žaidimą Europoje, bet Australijos vėliavos spalvos ant marškinėlių yra kažkas, ko neįmanoma niekam prilyginti“, – kalbėjo australas.

Pasaulio čempionatą Australijos rinktinė pradės rugsėjo 1-ąją, kai susitiks su Kanados nacionaline komanda.



Komentarai:

Anonimas
Snekiek inglasai snekiek... Neptunas irgi prisisnekejo per pusfinalius kad supis ryta... Kaip sakant krepsininkas sneka o devulis juokias :)
2019-08-10
+6
Atsakyti
Antanas
kad isniekins musu krepsinio impo.tentus tai faktas
2019-08-10
-20
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.