Edvinui Šeškui – galimybė įsitvirtinti aukščiausios Kinijos lygos klube

Tomas Vanagas
„BasketNews.lt“
2019-08-13 16:01
Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr. D.Lukšta

Praėjusį sezoną Taivane praleidęs 24-erių metų 196 cm ūgio Edvinas Šeškus dalyvauja aukščiausios Kinijos lygos klubo peržiūroje.

Lietuvis patvirtino, kad bando prasibrauti į Šendženo „Aviators“ ekipą, kuri praėjusį sezoną vadinosi „Leopards“ ir Kinijos lygoje krito tik pusfinalyje.

„Agentas iš Kinijos susisiekė su man padedančiu agentu ir paklausė, ar norėčiau atvažiuoti į Kiniją sudalyvauti viename turnyre bei parodyti savo galimybes, kadangi sulaukiau susidomėjimo iš vienos CBA lygos komandos.

Turnyre gerai pasisekė, jau po pirmųjų dvejų rungtynių pasakė, kad mane nori matyti peržiūroje. Taip pat klubas kalbėjosi su žmonėmis iš Taivano, kuriame žaidžiau pernai, o jie davė gerus atsiliepimus“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ persikėlimo į Kiniją istoriją pasakojo Edvinas Šeškus.

Šeškus praėjusį sezoną Taivano lygoje rinko po 15,2 taško ir 4,4 rezultatyvaus perdavimo.

Kinijos lygos klubuose gali rungtyniauti tik du legionieriai. Pirmąją legionieriaus vietą Šendženo klube užims 27-erių 178 cm ūgio Pierre’as Jacksonas.

Kitą sezoną Kinijoje žais bent vienas lietuvis Donatas Motiejūnas, kuris sukirto rankomis su Šanchajaus „Sharks“. Motiejūnas Kinijoje praleido pastaruosius dvejus metus.



Komentarai:

djgaffer
Nu va,nesuklydo Edvinas išvykęs į Taivaną.Dabar gali pasirašyti visai neblogą kontraktą ir dar su viena geriausių kinų komandų.Taip kad kartais visai apsimoka pažaisti Azijoje.
2019-08-13
+11
Atsakyti
Marcius
Galėtų ir Virgi prigriept kitaicai kaip trenerį 🙂
2019-08-13
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.