„Lakers“ planuoja peržiūras centrams: akiratyje – keturi krepšininkai

2019-08-20 19:09
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Aktyviai pamainos DeMarcusui Cousinsui ieškanti Los Andželo „Lakers“ atsakingai ruošiasi kito krepšininko pasikvietimui į komandą. Adrianas Wojnarowski iš ESPN praneša, kad Kalifornijos klubas šią savaitę planuoja rengti individualias peržiūras.

„Lakers“ radare šiuo metu yra keturi krepšininkai: Joakimas Noah, Dwightas Howardas, Mo Speightsas ir Marcinas Gortatas. Tiesa, pastarasis dabar nėra JAV.

Iš Vašingtono „Wizards“ į Memfio „Grizzlies“ iškeistas Howardas tebepriklauso Jono Valančiūno atstovaujamai komandai, tačiau pridedama, jog „Grizzlies“ yra pasiruošusi derėtis dėl kontrakto išpirkimo.

Dwight Howard

Dwight  Howard
Pozicija: C
Amžius: 33
Ūgis: 211 cm
Svoris: 120 kg
Gimimo vieta: Atlanta, JAV

Memfio komandos atstovai nemato šio žaidėjo savo sudėties planuose.

Kiti trys aukštaūgiai yra laisvieji agentai: Noah nuo sezono vidurio žaidė Memfyje, Speightsas rungtyniavo Kinijoje, o Gortatas praėjusį vasarį buvo atleistas iš Los Andželo „Clippers“.

Cousinsas iš rikiuotės artėjančiam sezonui iškrito praėjusią savaitę patyręs kryžminių raiščių traumą.

Traumos momentas:



Komentarai:

Nebūtų Valančiūnas paskubėjęs su kontraktu manau būtų ir jis šiame scenarijuje. Aišku niekas jam neduotų tiek pinigų, bet gal būtų šansas ką nors pasiekt.
2019-08-21
-13
Atsakyti
Mar
Turetu rinktis tarp Howardo ir Noah. Vienas pasizymi atletinem savybem kitas aukstu krepsinio IQ, kadangi turi jie Mcgee, labiau praverstu manau jiem daugiau smegenu aikstelei. Aisku priklauso kokios tas Howardas formos, bet betkokiu atveju jis nedaug turi ka pasiulyt, apart solidzios ginybos, o Noah ir pasa iskis ir pasigins neblogai, ir kaip zmogus manau turi geresni charakteri.
2019-08-21
+5
Atsakyti
Kuo jiem valanciunas
Netinka
2019-08-20
-14
Atsakyti
djgaffer
Ir visi jau veteranai.Aišku,Howardas pagal žaidimo stilių geriausias.Atletiškumo ir greičio turi daugiau už kitus.Tik kad charakteris toks nelabai koks.Įdomu,kaip su Bronium sutartų.Variantų turi Lakers,lieka išsirinkti geriausią.
2019-08-20
-7
Atsakyti
kunigas
Dwightas be konkurencijos geriausias is saraso
2019-08-20
-12
Atsakyti
Homeras
Na va, jei DMo nebūtų pasirašųęs kontrakto, dabar tikrai turėtų šansą
2019-08-20
+11
Atsakyti
Anonimas
kiek jie besistengtų vistiek geriausiu atveju ketvirfinalį pasieks
2019-08-20
-18
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.