Apsinuodijusį Sabonį į rikiuotę sugrąžino grikių dieta

2019-08-25 14:48

Turnyro Seule startą dėl apsinuodijimo praleidęs Domantas Sabonis pasirodė aikštėje antrose rungtynėse su Angola.

Dvikovą startiniame penkete pradėjęs 23-ejų puolėjas įmetė 7 taškus (3/6 dvitaškiai, 1/2 baudos), atkovojo 9 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, o mūsiškiai laimėjo 91:56.

„Pirmoje pusėje kaip komanda žaidėme ne taip, kaip norėjome, bet antroje pusėje išėjome su geresne energija ir padarėme pranašumą. Išeiname ir darome viską, kad laimėtume. Turėsime dar vienas rungtynes su čekais, bandysime nuo pat pirmos minutės varyti ant viso gazo“, – vaizdžiai pasisakė Sabonis.

Fotogalerija

Praleidęs mūšį su Pietų Korėja ir po sveikatos problemų atsigavę Lietuvos rinktinės narys sugrįžimo mače aikštėje rungtyniavo 20 minučių. Puolėjas pripažino, jog, kaip ir rinktinei, jam prireikė laiko įsibėgėti.

„Pirmoje pusėje buvo sunku. Mažai valgiau, nėra daug tų jėgų, bet manau, kad viskas gerai, – savo pasirodymą komentavo Sabonis. – Vakar prieš rungtynes truputį pykino ir nelabai smagu buvo. Pajutau tik atvažiavęs į areną prieš rungtynes.“

– Kaip vyko gydymas?
– Pailsėjau, davė vaistų, valgiau paprastą maistą, tik grikius. Šiandien buvo viskas gerai.

– Jūsų manymu, nuo ko galėjote apsinuodyti?
– Kažką suvalgiau, skrandžiui nepatiko ir taip buvo.

– Ką gero šiandien pasiėmėte iš žaidimo kartu su Jonu (Valančiūnu)?
– Gerai žaidžiame, jis rolina, aš apačioje po krepšiu, o kai prieš mane taiko gynybą, jis buvo laisvas, arba atvirkščiai. Bandome tą pranašumą išnaudoti, dviese apačioje lengviau atkovoti kamuolius, turime didesnį pranašumą.

– Treneris rungtynių metu jūs gynė nuo šiurkštaus žaidimo. Ar tas kontakto lygis nebuvo per didelis?
– Šiandien galėjo būti kitaip. Baisu, nes draugiškos rungtynės ir niekas nenori gauti traumos. Teisėjai irgi turi padėti ir švilpti, kaip reikia.



Komentarai:

kunigas
Garantuoju tevas pasisodines ant keliu maitino 😇
2019-08-25
-32
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.