„Nevėžis“ turi naują vyriausiąjį trenerį

2019-08-26 16:45
Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr. D.Lukšta

LKL licenciją išsaugojęs Kėdainių „Nevėžis” turi naują trenerį. Naują lapą verčiantį klubą į pergales ves Marius Kiltinavičius, didžiąją savo karjeros dalį dirbęs Nacionalinėje krepšinio lygoje.

Kiltinavičius su Marijampolės „Sūduvos-Mantingos” ekipa du kartus tapo NKL čempionu, o praėjusį sezoną treniruodamas Palangos „Kuršių” komandą buvo per žingsnį nuo savo trečiojo NKL čempionų titulo.

Su 37 metų specialistu, kuriam tai bus debiutas stipriausioje Lietuvos krepšinio lygoje, pasirašyta vienerių metų sutartis.

„Džiaugiuosi pagaliau sulaukęs šanso LKL ir nekantrauju pradėti dirbti su komanda. Laukia nemažai iššūkių, kadangi dėl visiems žinomų priežasčių komanda formuojama paskutinėmis sekundėmis ir laukia labai daug darbo. Vis dėlto iššūkių nebijome ir savo sunkiu darbu bei geru žaidimu norime visus maloniai nustebinti“, – sakė Kiltinavičius.

Artimiausiu metu bus pranešta daugiau naujienų apie naujai formuojamą trenerių štabą bei komandą papildysiančius žaidėjus.



Komentarai:

25 EUR Monese uždarbis!!! Šis akcijos kodas (REMIG817) galioja tik 3 dienas! Monese paskyrė mane lojaliu klientu, ir šiuo metu siūlo man ir pakviestam draugui net 25 EUR dovanų!!! (Įprastai su kitu kodu gaunate 10-15 EUR uždarbį). Paprasti keli žingsniai kurie trunka vos 5 min: 1. Parsisiųsk Monese appsą iš App Store ar Google Play 2. Būtinai įrašyk pakvietėjo kodą REMIG817 3. Užsiregistruok ir patvirtink ID. Viską daryk pagal aplikacijos nurodymus. 4. Kai užsiregistruosi, užsisakyk NEMOKAMĄ bekontaktę MONESE Kortelę! Ją atsiųs per 5-7 dienas. 5. Kai gausi kortelę, aktyvuok ją! Tuomet atlik bet kokio dydžio mokėjimą parduotuvėje arba internetu ir per ~ 5 val. gausi dar 25 EUR bonusą! Visus pinigus nemokamai galėsi išsigryninti bet kuriame bankomate arba tiesiog atsiskaityti bet kurioje parduotuvėje. *Viskas labai paprasta. Nori užsidirbti daugiau - teks ieškotis draugų kaip aš tą darau. Easy. Good luck! Jei kyla bėdų – rašyk RemigijaLu@gmail.com
2019-08-26
+2
Atsakyti
djgaffer
Atėjo laikas Kiltinavičiui ir LKL\'e parodyti savo sugebėjimus.Perspektyvus treneris su išskirtiniu mąstymu.Nevėžis bus pats tas pradžiai,įtampa neturėtų slėgti.
2019-08-26
+2
Atsakyti
Egis
Na dabar reikėtų tik į trenerio asistento pareigas paskyrt Ieva Zasimauskaitę, kaip atsakingą už žaidėjų pasaulėžiūros nukreipimą į dvasinį pasaulį. Žinoma sudėtis jau bus renkama žymiai vėluojant, tai žaidėjai bus renkami jau tie kurie nebesitikėjo sulaukt dėmesio iš klubų ir bus labiau pasišventę žaist ne dėl pinigų, o iš pagarbos "Nevėžio" klubui, tai ir naujiesiem savininkam bus naudinga ir klubas liks be skolų.
2019-08-26
+2
Atsakyti
mišios
2019-08-26
-4
Atsakyti
Anonimas
kazkodel tikiu, kad sis treneris gali uzaugt iki tikrai gero lygio. sekmes jam su Neveziu
2019-08-26
+12
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.