Antrojoje rungtynių pusėje pabudusi Serbija nukovė Prancūzijos rinktinę

2019-08-27 16:21
Nuotr.: Basketnews.lt/D.Lukšta
Nuotr. Basketnews.lt/D.Lukšta

Antrojoje rungtynių pusėje kvapą atgavusi Serbijos rinktinė draugiškose pasiruošimo ciklo rungtynėse iškovojo sunkią pergalę, kai 61:56 (14:17, 9:15, 23:16, 15:8) nugalėjo Prancūzijos krepšininkus.

Serbai pirmojoje rungtynių dalyje negalėjo rasti priešnuodžio nuo prancūzų atakų – Prancūzijos rinktinė laimėjo abu pirmuosius kėlinius ir į ilgąją pertrauką patraukė pirmaudama 9 taškais (32:23).

Visgi tuomet pabudo Aleksandro Džordževičiaus auklėtiniai. Per trečiąjį ketvirtį serbai sumetė tiek taškų, kiek per pirmuosius du ir po 30-ties žaidimo minučių atsiliko 2 taškais – 46:48.

Galiausiai pergalę lėmė sėkmingai sužaistas ir ketvirtasis kėlinys, kuriame Serbijos rinktinė ne tik persvėrė rezultatą, bet ir pranoko varžovus 7 taškais. Galutinis rezultatas – pergalė 5 taškų persvara (61:56).

13 taškų pelnęs Miroslavas Raduljica Serbijos rinktinės gretose buvo rezultatyviausias, Nikola Jokičius surinko 10 taškų, Vasilije Micičius – 9.

Serbų komandoje nerungtyniavo Bogdanas Bogdanovičius, Nemanja Bjelica ir Vladimiras Lucičius.

Prancūzijos rinktinėje nė vienas krepšininkas nesurinko dviženklio taškų skaičiaus. Nicolas Batumas su 9 taškais buvo rezultatyviausias, Vincentaas Poirier ir Evanas Fournier į varžovų krepšį įmetė po 7 taškus.

Šia pergale Serbijos rinktinė, kuri draugiškų rungtynių ciklo metu nepatyrė nė vieno pralaimėjimo, užbaigė pasiruošimą pasaulio čempionatui.

Serbijos rinktinė pasaulio čempionate varžysis D grupėje, kurioje susitiks su Italijos, Filipinų ir Angolos komandomis, o Prancūzijos dvyliktukas rungtyniaus G grupėje bei ten išbandys Dominikos Respublikos, Jordanijos ir Vokietijos krepšininkų jėgas.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.