Ketvirtajame kėlinyje driokstelėjęs Rubio atvedė ispanus į pergalę prieš Argentiną

2019-08-27 16:37
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Lemiamame ketvirtyje suspindęs Ricky Rubio į pergalę atvedė Sergio Scariolo vadovaujamą Ispanijos vyrų krepšinio rinktinę. Ispanai draugiškame pasiruošimo ciklo mače 84:76 (25:23, 17:14, 15:21, 27:18) palaužė Argentinos ekipą.

Rubio per ketvirtąjį kėlinį pelnė 17 iš 25 savo taškų, taip per lemiamas dešimt minučių komandos draugams leisdamas surinkti 10 taškų. Susitikimo metu pelnydamas 25 taškus Rubio pagerino asmeninį karjeros Ispanijos rinktinėje rekordą.

Per pirmuosius du kėlinius ispanai iš lėto krovėsi pranašumą ir po pirmosios rungtynių dalies kišenėje laikė 5 taškų pranašumą (42:37).

Trečiasis ketvirtis atnešė sėkmę argentiniečiams, kurie jį laimėjo 6 taškais (21:15) ir bendrą rezultatą persvėrė vienu tašku – 58:57.

Galiausiai Ispanijos dvyliktukas neapsikentė ir lemiamame ketvirtyje driokstelėjo galingai – pelnė 27 taškus, kai varžovai tesugebėjo surinkti 18, ir šventė pergalę.

Be Rubio ispanams 14 taškų sumetė ir 9 kamuolius atkovojo Willy Hernangomezas, Pau Ribas varžovams atseikėjo 11 taškų.

Argentinos komandoje rezultatyviausiai žaidė Luisas Scola, pelnęs 24 taškus. Gabrielis Deckas sumetė 16 taškų, Nicolas Laprovittola surinko 13.

Ispanijos rinktinė pasaulio čempionate rungtyniaus C grupėje, kurioje susitiks su Irano, Puerto Riko ir Tuniso ekipomis. Tuo metu Argentinos komanda B grupėje varžysis su Nigerijos, Pietų Korėjos ir Rusijos krepšininkais.



Komentarai:

Alio
na va ispanai jau neturiPau ir dabar visas vadxias patikejo ricky rubio...ir akivaizdus lyderis visose draugiskose dominuoja...
2019-08-27
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.