„Lietkabelis“ išsirinko kapitoną ir laukia papildymo gynėjų grandyje

2019-08-28 14:24
Nuotr.: K.Kavolėlis
Nuotr. K.Kavolėlis

Panevėžio „Lietkabelio“ komandos žaidėjai išsidalijo marškinėlių numerius ir išsirinko kapitoną.

Balsavime nuspręsta, kad kapitono pareigas eis 30 metų 198 cm ūgio Vytenis Lipkevičius, kuris prisipažino, kad jam tai bus nauja patirtis.

„Pirmą kartą tapau kapitonu. Pareigos yra atsakingos. Per karjerą tikrai esu turėjęs gerų pareigų, todėl stengsiuosi iš jų kažką pasiimti. Pirmą kartą atvykus jau jaučiau, kad būsiu kapitonu, nes kiti žaidėjai bandė visus rūpimus klausimus derinti su manimi. Stengiuosi būti pavyzdžiu ne tik aikštelėje, bet ir už jos ribų“, – sakė Lipkevičius.

Vytenis Lipkevičius

Vytenis  Lipkevičius
Pozicija: SF
Amžius: 30
Ūgis: 198 cm
Svoris: 98 kg
Gimimo vieta: Kaunas, Lietuva

„Lietkabelis“ taip pat atsisveikino su peržiūroje dalyvavusiu Roku Stankevičiumi. Artimiausiu metu komandą papildys naujokas, žaidžiantis gynėjo pozicijoje.

Tuo tarpu sudėtyje esantys žaidėjai išsidalijo marškinėlių numerius: pirmasis pristatymo metu ant parketo išbėgs Kendrickas Brownas, kuris pasirinko 2-ąjį numerį, po jo seks Femi Olujobi (3 numeris), Željko Šakičius pasirinko 4-ąjį numerį, o Stefanas Sinovecas pasiliko savo 5-ąjį.

Tomas Lekūnas pasirinko 8-ąjį numerį, panevėžietis Tadas Vaičiūnas žais 9-uoju numeriu pažymėtais marškinėliais, o kapitonas Lipkevičius ant krūtinės ir nugaros turės 10-ąjį numerį. Panevėžietis Gabrielius Maldūnas liko ištikimas savo 12-ąjam numeriui, Martynas Sajus – 19-ajam, Tomas Dimša – 33-ajam, o Marius Valinskas – 99-ajam.



Komentarai:

Lietkabelistas
lietkabelio naujoku tapo Margiris Normantas
2019-08-28
-1
Atsakyti
Seklys
Vakar rimi parduotuvėje browna mačiau. Pirko daržoves ne čipsus kokius, šaunuolis! Ir pasisveikino, mandagus !
2019-08-28
+10
Atsakyti
Lietkabelistas
Pagaliau susiprato Česnakas kad trūksta gynėjo. Jeigu jis bus pajegus Nenustepciau jei lietkabelis ŠĮ sezoną galės mesti dideli iššūkį ir žalgiriui. Dideli šansai kad net rytas su neptūnu neprilygs lietkabeliui. Laukiam žynių apie naujoką!!!
2019-08-28
+4
Atsakyti
Lietkabelis
manau kitais metais bus dar maldunas ir jis galės būti tikrai kapitonu! 🧑
2019-08-28
-3
Atsakyti
Janis Blumas
Maldūną reikėjo kapitonu daryt..
2019-08-28
-35
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.