Grigonis: „Senegalas atrodė labai vangiai ir jiems nebuvo šansų“

Jonas Miklovas
„BasketNews.lt“ iš Guangdongo (Kinija)
2019-09-01 16:37

Lietuvos rinktinė pasaulio čempionatą Kinijoje pradėjo daugiau nei užtikrinta pergale, kuomet 101:47 sutriuškino Senegalo ekipą.

Marius Grigonis per 19 minučių pelnė 12 taškų bei tapo pirmuoju lietuviu pelniusiu taškus šiose pirmenybėse, o gynėjo sėkmingas žaidimas mačo pradžioje nustatė puikų Lietuvos toną likusiame susitikime.

„Buvome susikaupę ir pradėjome agresyviai, jie atrodė kažkaip labai vangiai, mes ant to pasigavome ir jiems nebuvo šansų”, – po mačo sake Grigonis.

Apie gynybos akcentus: „Gynyboje akcentavome kad nebūtų bereikalingų pagalbų, nes jie nori veržtis, išsimesti ir tada mesti tritaškį. Gerai sustovėjome, pažiūrėjome, ką jie gerai daro, ir neleidome išnaudoti jų stipriųjų savybių.”

Apie susikaupimą iki pat mačo pabaigos: „Visi žino, kad tai gali lemti, jeigu bus po lygiai taškų su Kanada ar Australija. Lems kas kiek sutriuškino Senegalą. Tokia ir buvo motyvacija.”

Apie diktuotą rungtynių tempą: „Buvo tokia užduotis, kad mes turime bėgti, o juos priversti žaisti pozicinį žaidimą. Išpildėme, jie nežino, ką daryti poziciniame puolime.”

Apie asmeninį žaidimą: „Tritaškiai neįkrito, tai blogai, bet šiaip ką, gerai. prieš Senegalą taip sužaidėme, o kokioje mes formoje kaip komanda ir asmeniškai pasimatys prieš Kanadą ir Australiją.

Apie labiausiai patikusį epizodą rungtynėse: „Ndouro blokas Kuziai (juokiasi). Ne, iš tikro Arno dėjimas. Sakėme, kad Arnui net nereikia apšilimo. Sėdėjo 40 minučių, išėjo ir įdėjo alejūpą.”



Komentarai:

djgaffer
Grigonis net ir tokiose rungtynėse atrado minusų savo žaidime.Šaunuolis,spaudžia iš savęs maksimumą,kiek tik gali.Ir matom rezultatą-tapo vienu rinktinės lyderiu.Reik tikėtis,kad ir daugiau jaunų žaidėjų taip spaus save ir daug dirbs.
2019-09-01
+4
Atsakyti
Kviečiu jus į Lietuvos seКso Кlubą - http://srt.lt/Bn0X8
2019-09-01
-4
Atsakyti
Anonimas
prie ko cia tas skirtumas su autsaideriais kuriuos visi triuskins?australai tiketina aplos visus,mes-kanada ir viskas.ar cia skaiciuoja varianta jei pralosiam kanadai,bet islosim pries australus?cirkas ir tiek jei del tokio menkai tiketino varianto dauze pirmokus is senegalo
2019-09-01
-13
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.