Lukošiūnui pagyrų negailėjęs Jasikevičius: „Dėjome žingsnį į priekį ir tas yra svarbiausia“

2019-09-04 07:40
Nuotr.:

Kauno „Žalgiris“ pasiruošimo etape iškovojo antrąją pergalę, o šįkart 85:71 buvo nugalėtas Maskvos srities „Chimki“ klubas.

Vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius pasibaigus rungtynėms džiaugėsi žengtu žingsniu į priekį bei nepamiršo 18 taškų pelniusio ir visus 6 tritaškius pataikiusio Karolio Lukošiūno pasirodymo.

„Tikrai dar vienas malonus testas. Aišku, malonu aplošti tokio lygio komandą kaip „Chimki“. Palyginus su „Lietkabelio“ rungtynėmis, žingsnis į priekį buvo dėtas ir mums tai yra svarbiausia. Svarbiausia – pastangos ir judėti į priekį“, – po rungtynių sakė Jasikevičius.

Karolis Lukošiūnas

Karolis  Lukošiūnas
Pozicija: SG
Amžius: 22
Ūgis: 195 cm
Svoris: 94 kg
Gimimo vieta: Vilnius, Lietuva

Strategas taip pat pagyrė ir  Lukošiūno pasirodymą, teigdamas, jog pataikyti 6 tritaškius iš tiek pat bandymų yra įspūdingas rezultatas.

„Kai žmogus pataiko 6 iš 6, tai yra įspūdinga. Vienam būnant salėje 6 iš 6 pataikyti ne visada pavyksta, o dar prieš tokį varžovą kaip „Chimki“. Manau, tai buvo vienas iš persilaužimo faktorių ir tikrai malonu dėl jauno žaidėjo“, – teigė Jasikevičius.

„Dar tik pradžia. Būna, kad vieni sužaidžia geriau, kiti blogiau, bet malonu dėl jų, nes kiekvienam žaidėjui svarbu įmesti taškų bei pasijausti geriau“, – užsiminus apie Martino Gebeno ir Nigelio Hayeso pasirodymus sakė Jasikevičius.

Kalbėdamas apie tolimesnį treniruočių procesą, Jasikevičius teigė, kad didesnis dėmesys bus skiriams detalėms.

 „Gerinti žaidimą, daugiau kreipti dėmesio į detales, daugiau video peržiūrų, kur galime rodyti žaidėjams viską vizualiai, kur jie klysta ar dirba gerai. Vėlgi tai – ilgas procesas“, – baigė strategas.

Tuo metu puikias rungtynes sužaidęs Lukošiūnas asmeninio pasirodymo pernelyg nesureikšmino ir džiaugėsi pasiekta pergale.

„Neblogai sužaidėme, svarbiausia laimėjome. Smagu, kad pavyko laimėti ir pažįstame vienas kitą geriau krepšinio aikštelėje“,  – po pergalės sakė Lukošiūnas.

„Pirmą metimą davė įmesti laisvam, o tai labai svarbu metikui. Tada dar porą pataikymų, o po to jau sukrito ir sudėtingesni metimai. Dėkoju komandos draugams, yra derinių ant manęs“, – savo pasirodymą komentavo snaiperis.

Paklaustas, apie darbą treniruotėse, Lukošiūnas neslėpė – pačioje pradžioje buvo itin nelegva.

„Sunku, tikrai sunku, bet dabar, kai būna rungtynės šiek tiek lengviau, bet tikrai daug dirbame“, – teigė Lukošiūnas.

Rungtynių apžvalga:



Komentarai:

Įvertink mano intymias nuotraukas - http://inx.lv/CdN
2019-09-04
-3
Atsakyti
Antanas
oo ispurtelis gryzo. dar kepenų nepragere
2019-09-04
-15
Atsakyti
ZALGIRIS !!
2019-09-04
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.