JAV rinktinėje dar viena netektis: Tatumas praleis visą antrąjį grupių etapą

2019-09-04 14:12
Nuotr.: Reuters-Scanpix
Nuotr. Reuters-Scanpix

Visą vasarą nuo netekčių kentėjusi JAV rinktinė ramybės neranda ir pasaulio čempionate.

JAV krepšinio federacija pranešė, kad čiurnos traumą patyręs Jaysonas Tatumas žaisti negalės mažiausiai 5 dienas ir praleis artimiausias dvejas amerikiečių rungtynes. Tai reiškia, kad puolėjas praleis visą antrąjį grupės etapą.

Tatumui papildoma apžiūra bus atlikta rugsėjo 9-ąją, po kurios paaiškės jo galimybės žaisti. Krepšininkas susižeidė rungtynėse su Turkija, kuomet pratęsimo pabaigoje atliko perdavimą Khrisui Middletonui, kuris ir įtvirtino JAV pergalę.

Kaip po vakarykščių rungtynių sakė pats Tatumas, jis jaučiasi itin piktas dėl to, jog ketvirtajame kėlinyje pataikė tik dvi baudas iš trijų, o tai ir lėmė, kad rungtynėse turėjo būti žaidžiamas pratęsimas.

Amerikiečių varžovais antrajame etape veikiausiai taps Brazilijos ir Graikijos rinktinės.



Komentarai:

djgaffer
Persekioja net ir čempionate tos negandos amerikiečius.Tatumas tapo svarbiu žaidėju,vienu lyderiu.Taip jau visi stengiasi prieš amerikiečius gerai sukovoti,tai dabar išvis sužvėrės.
2019-09-04
+5
Atsakyti
vadas
Prisiaugina tu savo zantenu ir traumuojasi paskui..
2019-09-04
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.