Džordževičių papiktino Jokičiaus elgesys: „Jis – didelis vaikas“

2019-09-08 18:56

Serbijos rinktinė pasaulio čempionate patyrė pirmąją nesėkmę, kai 69:81 nusileido Ispanijai, o šios rungtynės buvo paženklintos Nikola Jokičiaus išvarymu iš aikštės.

NBA žvaigždė trečiajame kėlinyje nesusivaldė ir užsipuolė teisėją, dėl ko užsidirbo techninę pražangą, kuri pavirto diskvalifikacine dėl pirmoje mačo dalyje gautos nesportinės pražangos.

Tokia Jokičiaus reakcija papiktino Serbijos rinktinės vyriausiąjį trenerį Aleksandrą Džordževičių.

„Nemėgstu kvailų reakcijų iš žaidėjų, kurie turi būti ant parketo. Mes galime pralaimėti ir su Jokičiumi, jei kita komanda yra stipresnė, bet jis turi likti aikštėje ir būti lyderiu“, – po pralaimėjimo kalbėjo Džordževičius.

Serbijos rinktinės treneris atskleidė, kad jau spėjo pakalbėti su aukštaūgiu apie šią situaciją.

„Mes jau pašnekėjome ir išsiaiškinome viską rūbinėje. Neturime daug laiko susitikimams ir Jokičius viską supranta. Jis yra vienas geriausių šiuo metu, mums reikia jo ir aš dievinu, kai jis būna ant parketo. Tai nėra pasiteisinimas dėl pralaimėjimo, nes mes negalime prarasti bet kurio krepšininko. Tai yra epizodas, kurį turime suprasti, išsiaiškinti, iš jo pasimokyti ir tikiuosi, kad tokia situacija nebepasikartos“, – sakė Serbijos rinktinės vairininkas.

Paklaustas apie Jokičiaus asmenybę, Džordževičius savo šalies žvaigždei negailėjo gražių žodžių.

„Manau, kad Jokičius yra puiki asmenybė. Žaidėjai auga per savo karjerą ir tai tęsiasi iki paskutinių krepšininko rungtynių. Dabar yra momentas, kuomet jis turi paaugti, suprasti, kaip vyksta turnyras. Jokičius – didelis vaikas ir jis tai supras“, – baigė Džordževičius.



Komentarai:

.:.
Prisiminkit jauną Sabonį, kai vaikėsi kažką iš jūgų norėdamas pzd atlaužt. Bet ką galima išvest iš pusiausvyros.
2019-09-09
-1
Atsakyti
Oreo
jokic the great!
2019-09-09
+7
Atsakyti
Anonimas
Lašinėlus anksti žvaigždžiu liga susirgo.
2019-09-08
+1
Atsakyti
djgaffer
Dar kartais trūksta Jokičiui šalto prota.Pratrūksta situacijose,kuriose galima ir ramiau reaguoti.Norisi laimėti,bet siekti pergalės reikia su protu.Nieko,ateitį ir jo įgaus,o tada bus visiškas žvėris.
2019-09-08
-14
Atsakyti
kaka
"Didelis vaikas" :) patys žinom ką norėjo šiais žodžiais pasakyti, kad jis yra "didelis deb..."
2019-09-08
-6
Atsakyti
visas erzelis kilo po to. kai M.Gasolis aiškiai nusistūmė Jokičių dar prieš ginčą. Tik viena kamera aiškiai tai parodė, o teisėjai to nematė. O tie kartojimai iš danguj pakabitos kameros tai net baudas rodant atrodo, kad filmuojama iš mėnulio...
2019-09-08
+4
Atsakyti
ooo
O tai nesupratau. Kodel Aleksandras Džordževičius po teiseju klaido, kai vietoj baudos pries Jokiciu, uzfiksavo ginca, ko pasekoje komanda prarado pagrindini zaideja ir pralaimejo, spaudos konferencijoje nesikeike ? Kodel nekaltino teiseju ir netranke stalo ? Juk Jokiciu isprovokavo teiseju klaida. Hmm. Tai gal mes irgi pralosem ne vien del teisejo klaidos ? Gal didesne klaida buvo Adomaiciu pastatymas treneriu ?
2019-09-08
-12
Atsakyti
kunigas
Ispanu tikslas ivykdytas, isprovokavo svarbiausia priesininku zaideja ir pasieme pergale. O ne verke atsisede kaip viskas blogai aplinkui. Cia komanda dirba visais klausimais.
2019-09-08
+9
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 9

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.