„BasketNews.lt podkastas“: kas perkalbės Dainių Adomaitį?

2019-09-10 10:48

„BasketNews.lt podkasto“ laidoje – dėmesys Lietuvos rinktinės pasirodymui pasaulio čempionate ir Dainiaus Adomaičio sprendimui pasitraukti iš vyr. trenerio posto. 

„BasketNews.lt“ žurnalistai Karolis Tiškevičius ir Jonas Lekšas bei buvęs Lietuvos rinktinės narys Rimantas Kaukėnas diskutuoja, kas galėtų perkalbėti Adomaitį likti trenerio pareigose iki olimpinio ciklo pabaigos bei taip pat aptaria LKF prezidento Arvydo Sabonio laikyseną pasaulio čempionate kilusio skandalo metu.

Temos:

  • apie dabartinę Rimanto Kaukėno veiklą (1:38);
  • apie geležinę sveikatą (14:55);
  • apie pasaulio čempionatą Kinijoje (16:19);
  • apie Lietuvos rinktinės žygį (21:08);
  • apie paskubėtą Dainiaus Adomaičio sprendimą trauktis (25:14);
  • apie galimus LKF vadovų bandymus atkalbėti Dainių Adomaitį (27:21);
  • apie Arvydo Sabonio poziciją ir besibaigiančią jo kadenciją (36:02);
  • apie kandidatus pakeisti Arvydą Sabonį (46:14);
  • apie dvigubos pilietybės suteikimą Ignui Brazdeikiui (52:41);
  • apie pasaulio čempionato intrigas (56:57).
  • Giedriaus Žibėno spėjimas lietuvių rungtynėms su Dominikos Respublika (1:03:16).

Rimantas Kaukėnas

Rimantas  Kaukėnas
Pozicija: SG
Amžius: 42
Ūgis: 192 cm
Svoris: 95 kg
Gimimo vieta: Vilnius, Lietuva

Laidų įrašai pateikiami jums patogiose platformose – „Podbean“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“), „Stitcher“ ir „Spotify“. Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

„BasketNews.lt“ leidžiamas tinklalaides taip pat nuo šiol galite pasiekti „YouTube.com“ platformoje.

Vaizdo įrašas:

Naujausi įrašai:



Komentarai:

Adomaitis
ka cia sitie klaupciukai kliedi!? apie kokius prasymus persigalvoti cia dar galima diskutuoti? du patirti fiasko yra daugiau nei lietuvos krepsinis sau gali leisti!
2019-09-11
+5
Atsakyti
Faktai kalba patys uz save
Vyr.treneris :1)sukomplektavo komanda.2)ruose zaidejams derinius. 3)analizavo priesininku zaidima.4)vadovavo varzybom. 5) antrus metus is eiles patyre fiasko. 6) pastate Lietuva i nepavydetina situacija, kai pirma karta po nepriklausomybes atgavimo, praleisime Olimpines varzybas.
2019-09-11
+8
Atsakyti
Anonimas
lietuvos ryte vakar buvo labai geras interviu su pacesu,taip tiesiai sviesiai viska sudeliojo i lentyneles kad sabo garbintojams belieka tik purvais drabstytis.apie tai kad sitas sienlaikrastis net uzsimint bijo apie sabo daromas nesamones turbut neverta ir kalbet,paziurekit jau antras podcastas apie tai kad perkalbet fizruka
2019-09-10
+12
Atsakyti
Yra
Parėkavo Adomas per stalą ir puolė garbinti visi beraščiai rašinėtojai, kiek mažai užtenka mulkinti ir pakeisti jaunų kometarų beraščių nuomonę. Dauguma prieš Pasaulio taurę kalbįjo, kad nieko gero nebus su Pablo, taip ir atsitiko, aišku, niekas riktinei blogo nelinki ir nelinkėjo, viltis buvo, bet dėl trenerio buvo aišku nuo pat padžių, kas ir išsipildė.
2019-09-10
+13
Atsakyti
Otan
Žmogiškos vertybės yra prastos pas Adomaitį. Melagis. O kai meluoja tenka vaidinti ir dėtis ne tuo kuo yra. Už tai jo ir nemėgsta, galima mulkinti nematančius, bet išduoda skirtumas kūno kalbos tarp veiksmų ir kalbų jo, kuriomis sunkiai sekasi maskuoti šiam vidutiniam treneriui, manantis, kad yra geresnis, aukščiau už kitus.
2019-09-10
+7
Atsakyti
Anonimas
sabas buvo geras zaidejas, bet vadybininkas nulinis-prie ko prisiliecia, viskas griuva. adomaiti lauk reikejo mest po europos cempionato nes visi mate kad jis tik pilka vidutinybe bet del mazai kam zinomu priezasciu liko poste po istorinio fail kai rinktine nepateko i ketvirtfinali
2019-09-10
-1
Atsakyti
Juice
Dziaugiuosi jog DA atsistatydino tik del to kad DMo liko uz borto, bet siaip treneris cia ne vienas kaltas, zaidzia tai zaidejai, treneris talento jiems neprides
2019-09-10
+4
Atsakyti
Che che.....
Pabandysiu ir as pasvarstyti, kodel Adomaitis turi eiti i uzmarsti ir nebegryzti. Taigi. 1)Treneris savo asmenines ambicijas iskele auksciau rinktines kai isgirdom, kad D-Mo net nesvarstytas. Plius viesai melavo apie jo nenora zaisti uz Lietuva. 2) Uz vyr. trenerio posta "veteranams" buvo sumoketa garantuotom minutem ir patekimu i rinktine. 3) Giedraicio patekimas i rinktine, gal ir logiskas. Bet krenta i akis, kad Giedraicio sugebejimai kito trenerio Vokietijoje buvo kazkaip isnaudoti 100%, kai tuo tarpu Adomaitis net nesirupino deriniais siam zaidejui, o "seniai" net nepasavo jam. 4) Kodel rinktine nesugeba ( o gal nezino kaip?) atakuoti is vidutiniu nuotoliu? 5) Rinktines pergale pries Dominikos krepsininkus buvo velgi skausmingas gimdymas. Paziurekit varzybas,jeigu galit, ir suprasit - neturejom jokiu sansu pries elitines rinktines. Taigi, pasiruosimas, zaideju atranka ir rezultatai yra apgailetino lygio. Treneris PRIVALO pasitraukti! Teisybes delei Arvydas Sabonis irgi - visiskas NULIS ir visais lygiais. Jo bandymas isiamzinti su krepsinio namais yra toks pat apgailetinas kaip ir jo proteguoto trenerio rezultatai.
2019-09-10
+12
Atsakyti
WorldCup
Labiausiai kas pastebetina Lietuvos krepsinyje, kad degradavo ne rinktines zaidejai ar treneriai, ne federacija, bet zuranalistai ir dauguma sio sporto gerbeju, dar tiek nusisnekanciu i visas puses niekada nebuvo. Ir cia vadinasi zurnalistai - Adomaitis pasirode, kaip visu laiku blogiausias rinktines treneris, o tie maldauja, kad pasiliktu. Ir prie rie ko cia tas Sabonis del Adomaicio paskyrimo? Taigi balsavo valdyba, o ne kazkas asmeniskai paskyre. Ir nebuvo kito pasirinkimo, iskyrus Kurtinaiti, kurio nenorejo nei patys zaidejai, nei balsavusieji. Is vis kokia nauda Saboniui is to Adomaicio, daugelis peza, kaip prisiruke.
2019-09-10
+3
Atsakyti
Įvertink mano nuogas nuotraukas :) http://inx.lv/CdN
2019-09-10
+3
Atsakyti
Stalo mikrofonai
Ar negirdi, nemoka izoliuoti mikrofonus nuo stalo, vos prilietus stikline ar ranka stalą samba kaip metalo skardą trankytų. Užtenka tvirtinmo vietoje storesnę medžiagą pakišti tvirtino vietoje ir ant medžiagos prisukti mikrofonų stovus prie stalo ir nebus baisu stikinės ant stalo dėti, baigisi skardinės blėkos garsas. Tiesiog, izoliuoti mikrofonus jų laikiklius nuo stalo.
2019-09-10
-7
Atsakyti
Kviečiame PRISIJUNKTI prie ŽALGIRIO fanų ir stebėk bei sek PASAULIO ČEMPIONATĄ! - https://www.facebook.com/groups/97651658...
2019-09-10
+1
Atsakyti
O kodel niekas nekalba apie Sabonio galva?
Sabonis po Kazlo nuleido kartelę treneriams ir dave kaimo japui patreniruot top3 rinktine Pasaulyje. Identiška situacija politikoj, kai visokie nekompetetingi neva profesionalai moliai gavo galimybe pavogti mokesciu moketoju litus 4m. Savo ruožtu iškart krito ir krepšinio bei visos rinktinės lygis. Tas pats kaip Magicui Johnsonui duota galimybe buti GM Lakersuose - dabar visi sako kad jis blogiausias visu laiku GM. Sabonio situacija identiška - jis per durnas valdyt. Jis nera joks lyderis, krepšinio nebežaidžia. LKF prezidentas yra atsakinga pozicija. Šiai dienai turim graudžiai žema kartelę, kurios nepraejo lopas adomas ir vel ir žiū liks jis poste, nes to paprašys Sabonis. Jaunimo kašė rieda žemyn, kas padsryta su jaunimo treneriais? atimti litai. Moteru kašej ragas išvis, dingsim tuoj is žemelapio ir atrodo, kad dar va keli meteliai ir visi sakys na butu gerai iveikti nors viena grupes varžova, butu gerai patejti tarp 16 komandu. Reikia stabdyt sita riedejima žemyn, kol nevelu. Nauseda lyg ir krepšinio ir Ltu prestižo fanas - ar negaletu jis padeti? Kaip atsikratyt ruskiu federacijoj, kur kazkoks buves irklas gali diriguot kas ir kaip bus su Ltu krepšiniu. Dar pries 10m niekas negalejo isivaizduoti, kad sitaip niekinamas bus mus visu krepšinis, o šiai dienai turim asilo gabala Adomaiti, kurio nera kaip atsikrstyt, nes ji i posta pastate asilo gabalas, bet visu laiku top ltu zaidejas Sabonis. Padetis, panasu, be išeities.
2019-09-10
+18
Atsakyti
va va
Dar šiek tiek papildysiu. Kodėl rinktinės valdymas buvo toks prastas, kuomet lyg ir žaidėjai buvo surinkti geri? Elementaru, paiimti net 5 SF pozicijos žaidėjai, kurie turėjo žaisti ne savo mėgstamoje pozicijoje, o visai kitoje. Mačiuliui besistumdant su sunkiasvoriais, sunkiau pataikyti, tas pats liečia ir Kuzminską. Todėl visus genijus, stūmusius į rinktinę Butkevičių, kuris būtent su australais ir prancūzais gynyboje atrodė tragiškai, nuolat arba praleisdamas savo ginamus žaidėjus, arba žiūrėdamas kaip šie smeigia kokį tritaškį. Paskutinėje prancūzų atakoje būtent Butkevičius, bėgdamas iš paskos, paleido savo ginamą žaidėją De Colo, kuris ir pataikė lemiamą metimą jau per Valančiūną.
2019-09-10
+14
Atsakyti
Žvelgiant iš vienos pusės, per tuos du čempionatus patyrėm absoliučius fiasko. Treneris tikrai nėra to lygio, kuris gali treniruot Lietuvos komandą. Adomaitis iš žmonių susilaukė gal kažkiek pagarbos tik po tos konferencijos kai FIBA išdėjo į šuns dienas, mano nuomonė apie jį gal truputį irgi pasikeitė, bet labai minimaliai. Jam geriau tikrai Rytą treniruot ir su juo siekt kažkokių rezultatų, kelt iš dugno tą komandą, nei sezono metu per du frontus varyt ir vasarą be poilsio atiduot rinktinei. Jam pačiam bus labiau į naudą. Kas apie Šarą ar Kurtį svaigstat, tai pamirškit bepročiai tokius dalykus. Eurolyga, + vietinės lygos, plius abiejų treneriu prioritetai. Šaras akivaizdžiai daug kartų pasakė, kad į FIBOS cirkus neis ir jam svarbiausia šiuo metu šeima bei sezono metu Žalgiris. Kurtis apskritai buvo LKF apdirbtas, tai čia nežinau kas turėtų atsitikti, jog Kurtis susitaikytų su dabartinėm mūsų LKF "protingom galvelėm", + Khimki dabar suleido milijonus prisipirkdami žvaigždžių. Maksvytis gal ir galėtų kažką padaryt, bet čia didelis gal, ir ar jis kiš rankas į ugnį, kai nepatekimas į olimpiadą reikštų didelį apjuodinimą žvelgiant iš mūsų lietuvių pusės. Geriausias atvejis meginti grąžinti Kazlauską, arba bandyti imti tokį trenerį kaip Maskoliūnas. Jis Šaro asistentas, ir Šaras pats tikrai leistų jam išvykt sezono metu į lavoninius langus. Bet šiaip sakau, dabar bus labai sunku kažką surast, o Adomo tikrai neperkalbės niekas, pats susivoks laikui einant, kad ne jam į rinktinę buvo eit.
2019-09-10
+13
Atsakyti
Darosi neramu matant
Šitiek daug aviu bandos. Pasirodo nera sunku suformuot nuomonę avelems. Kazlauskas paverkė visam Pasauliui kad ojojoj nera įžaideju, nera Kalniecio ir nera įžaideju ir visos aveles linksejo galvelem, o krepšinio pasaulis juokesi is kazlo. Panašu, kad gama lengvai pavyko ruskiams itikinti daug aviu, kad mes nesam geresni, kad mes nesam top5 Pasaulyje, o maximum top10. Dezinformacija pasirodo itin efektyvi, ypač pilkajai masei. Štai kartoja dabar visi kaip banderlogai: mes nesam stiprūs, mes nesam krepśinio šalis, mes turim susitaikyti su rusišku valdymu ir bičiuliu paskyrimu i svarbiausia posta po prezidento, mes turim linkset galvelem kai Sabonis su Kazlu ir dabsr Adomu trupina batona tiesiai avelems ant galvu. Dieve apsaugok mus nuo panašiu avinu kaip Adomaitis ir, su visa pagarba, Sabonis. Labiau gedingu ir labiau rusu federacijoj tikiuosi daugiau niekada nebus.
2019-09-10
+6
Atsakyti
Vatnikas Artiomas
Čia LKF užsakė šį podkastą ar patys sumastėt kad norisi Adomaičio prie rinktinės vairo?
2019-09-10
+17
Atsakyti
komentatoriai
Visi komentuojantys esat dideli klounai. Pasikeis treneris ir kas, iškart gims naujas Satoranskis, De Colo ar Inglesas? Treneris čia niekuo dėtas, kad tiesiog nėra reikiamų instrumentų, o pasirodyta pagal realias galimybes. Jei jau keist trenerį tokioj situacijoj tai nebent būtų Kazlas, kuris sugebėdavo su sena sistema pasiekti rezultatus arba Šaras, kurio artimiausiu metu neįmanoma pamatyti rinktinėj. Visi kiti tokie patys vidutiniokai, kaip ir mūsų komanda, tai keičiant trenerį kažin ar ne blogiau tik gausis, kol visą sistemą praeis ir kol pradės nekreipti dėmesio į visus tokius trolius komentuojančius
2019-09-10
-27
Atsakyti
kunigas
Gal ikalbekim Krapika gryzt i zalgiri? 🤠
2019-09-10
+13
Atsakyti
Anonimas
oho, perkalbet fizruka kuris 2 kartus is eiles sufailino? gal tada ir butauto paprasom sugryzt? tie 3 metai lt krepsiniui nedave nieki, kai konkurentai zenge zingsni i prieki
2019-09-10
+24
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 44

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.