Pasaulio čempionato pusfinaliuose daugiausiai atstovų turės Ispanijos ACB lyga

2019-09-11 22:13
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Ispanijos ACB lyga stipriausio planetos krepšinio čempionato pusfinaliuose turės daugiausiai lygai atstovaujančių krepšininkų bei taip aplenks NBA ir kitas Europos krepšinio pirmenybes.

Iš ACB lygos čempionate dalyvaus 16 krepšininkų, priklausančių 7 skirtingoms komandoms.

Ispanijos rinktinės gretose tokių krepšininkų yra 8 – Victoras Claveras, Pierre Oriola ir Pau Ribas žaidžia „Barcelona“ ekipoje, Javi Beiranas ir Nico Brussino – Las Palmo „Gran Canaria Herbalife“ klube, Rudy Fernandezas ir Sergio Llullas atstovauja Madrido „Real“ komandai, o Quino Colomas rungtyniauja Valensijoje.

Antri – argentiniečiai, kurių gretose yra 6 ACB lygoje rungtyniaujantys krepšininkai. Tai Saragosos „Casademont“ atstovas Nico Brussino, Vitorijos „Baskonia“ nariai Patricio Garino ir Lucas Vildoza bei Madrido „Real“ žaidžiantys Nico Laprovittola, Gabrielis Deckas ir Facundo Campazzo.

Prancūzijos rinktinėje Ispanijos lygos atstovų yra du – Malagos „Unicaja“ gretose rungtyniaujantis Axelis Toupane‘as ir „Valencia“ klubo garbę ginantis Louisas Labeyrie.



Komentarai:

Expert
Anot straipsnio - nico brussino turi 2 pilietybes ir sugeba vienu metu zaisti 4 komandose. Pasaulio cempe uz argentina or ispanija, Ispanijos lygoj uz Casademont ir Gran Canaria
2019-09-12
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.