Lukošiūną pasilikęs „Žalgiris“ dar du krepšininkus išsiuntė į Prienus

2019-09-17 09:42
Nuotr.: L.Žemgulis
Nuotr. L.Žemgulis

Draugiškų rungtynių ciklą baigusios Kauno „Žalgirio“ komandos trenerių štabas apsisprendė dėl jaunųjų žalgiriečių ateities.

Visą pasiruošimo sezonui maratoną pagrindinėje komandoje praleido „Žalgirio“ jaunieji krepšininkai Lukas Uleckas, Erikas Venskus, Karolis Lukošiūnas, Matas Jogėla ir Vitalijus Kozys.

Oficialiam sezonui artėjant Lietuvos čempionų trenerių štabas nusprendė, jog pagrindinėje „Žalgirio“ komandoje lieka peržiūroje dalyvavęs Lukošiūnas.

Matas Jogėla

Matas  Jogėla
Pozicija: SG
Amžius: 21
Ūgis: 201 cm
Svoris: 86 kg
Gimimo vieta: Tauragė, Lietuva

Venskus ir Kozys ir toliau žais Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) rungtyniaujančioje „Žalgiris-2“ ekipoje. Venskus, pasinaudojant dvigubos licencijos galimybe, galės prisijungti prie pagrindinės komandos ir „Betsafe–LKL“ pirmenybėse.

Savo ruožtu jaunieji Uleckas ir Jogėla prisijungs prie „Betsafe–LKL“ rungtyniaujančios Prienų komandos. Dėl naujai sukurtų „Betsafe–LKL“ taisyklių „Žalgiris“ yra priverstas šiuos krepšininkus perleisti Prienų komandai.

Permainos įvyko ir žalgiriečių marškinėlių numerių pasirinkime: Nigelas Hayesas nusprendė 1-ąjį numerį iškeisti į 10-ąjį, o į pagrindinę „Žalgirio“ komandos sudėtį patekęs Lukošiūnas pasirinko 16-ąjį numerį.

Jau antradienį prie kauniečių treniruočių prisijungs Lietuvos rinktinės nariai Paulius Jankūnas, Edgaras Ulanovas, Marius Grigonis ir Lukas Lekavičius.

Pilnos sudėties „Žalgiris“ į darbus kibs tik trečiadienį, kuomet treniruotis pradės ir pasaulio čempionate iki pat lemiamų kovų su Australijos rinktine nužygiavęs aukštaūgis Jockas Landale‘as.

„Betsafe–LKL“ sezoną žalgiriečiai pradės rugsėjo 22 d. Šiauliuose, o pirmosios rungtynės „Žalgirio“ arenoje bus sužaistos rugsėjo 25-ąją su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komanda.



Komentarai:

Anonimas
uleckas jau ir pernai metais neblogai uzjudedavo,o dabar jam vel pries nosi duris uzdaro.faktas kad tas pats lukosiunas trins suola su labai retom isimtim,vienintelis jokubaitis turi sansu kadangi jo pozicijoj tik lekavicius su mediniu walkupu,tai gal vargais negalais ir gaus minuciu aikstej.o lukosiunas eis tik po milaknio,grigonio ir to paties medinuko,taip kad tik lkl trash minutes kai viskas aisku
2019-09-17
-5
Atsakyti
Įvertink mano intymias nuotraukas :) https://srt.lt/Bn0X8
2019-09-17
-2
Atsakyti
idomiai
jaunimas jau metu metais plusa zalgirio sistemoj, o cia ateina lukosiunas, imetas 6 tritaskius ir atsiputes paima vieta is sistemos aukletiniu. manau uleckas niekuo nenusileidzia lukosiunui. as kaip kaunietis geriau suteikciau vieta vietiniams talentams, o ne is vilniaus per siaulius atsibasciusiam lukosiunui, kuris preita sezona stebuklu nerode.
2019-09-17
-27
Atsakyti
Anonimas
keista kad nepasiliko jogelos, geriausius duomenis turi is jaunimo, SF komandoj nera o jie ima dar viena metika...
2019-09-17
-14
Atsakyti
SS
Kiek ten tas zalgiris turi zaideju, kuriuos dalina visai lkl :D
2019-09-17
-3
Atsakyti
Įvertink mano intymias nuotraukas :) https://srt.lt/Bn0X8
2019-09-17
-10
Atsakyti
Anonimas
Venskų tai jau labai norėtųsi lkl\'e matyti..
2019-09-17
+7
Atsakyti
alio
keista,kad ta Lukosiuna pasiliko,jis net siauliuose nepazaide...nu sorry jei tau 22 metai,ir tu siauliuose renki maziau nej 5 naudingumo macus per maca,cia laikas galvoti a[ie karjeros pabaiga...o cia i zalgiri wow
2019-09-17
-29
Atsakyti
zalgiris
Salia milaknio turesim metiku kiek lukosiunas bausdavo zalgiri ryta
2019-09-17
+40
Atsakyti
zalgiris
Lukosiunas tures siauliams ka irodyt dar pries buvusi kluba suzybes
2019-09-17
+18
Atsakyti
Anonimas
tik dundukai gali tiket zalgirio pasakom apie jaunimo ugdyma kai rezultatai kalba patys uz save-per 20 metu neisaugintas nei vienas nba kalibro zaidejas nors klubas susirenka grietinele. grigonis karjera padare uzsieni, lekavicius ir ulanovas-kai nebuvo pinigu legionieriams, o dabar pilna komanda uzsienieciu, jaunimui tik trash minutes nusimato
2019-09-17
-23
Atsakyti
zalgiris
Lukosiunui uzteko 6 tritaskiu manau dar padarys pazangos geras sprendimas tuo labiau tobules bus du draugai su jokubaiciu
2019-09-17
-12
Atsakyti
Anonimas
pagyvensim, pamatysim.. jogelai reik bekt neatsigreziant i zalgirio puse jei nori kazko pasiekt, tas pats su ulecku nes taip ir liks amzinai perspective kai aikstej laksto mediniai walkupai
2019-09-17
-33
Atsakyti
Dainius
Visiskai pritariu, kad pasiliko Lukosiuna (su Jokubaiciu ir taip aišku buvo). Kiek teko matyt Gloria taurej zaidziant ir highlitu su Chimkais , tai kazkuom jo zaidimas panašus i Milaknio:) Irgi kaip snaiperis bando staigumu ir apgaulingais judesiais atitrukti ir gaut laisvam kamuoli prie tritaskio... Idemiai stebejau jo sprendimu priemima, tai visai protingas zaidejas, gan gerai matantis ir kitus komandos draugus , gali gan gerai suzaist du pries du. Truksta matosi dar aukstesnio lygio patirties, bet Saras mato kaip ji isnaudoti ir as labai tikiuosi, kad neistiks Sabeckio ar Valinsko likimas ir pats Saras manau to nenori del to atsargiai ir renkasi si karta, labai jam palinkesiu pasekt Lekaviciaus ir Grigonio karjeros
2019-09-17
+48
Atsakyti
.
Kas Žalgiry nemetantys 3? Gebenas ir Birutis? Gal pabalansuos Šaras puolimą link perimetro labiau.
2019-09-17
-8
Atsakyti
Egis
Teisingas sprendimas pasilikt K.Lukošiūną, nes turi technišką metimą, gan gerai fiziškai pasiruošęs žaidėjas, o tokių jaunų ir sugebančių gerai pataikyt tritaškius Lietuvoj, galbūt dar išskiriant L.Ulecką, D.Sirvydį ir tą patį jau rinktinėj debiutavusį R.Giedraitį, nelabai galima būtų ir rast. Galbūt iš šio žaidėjo ateityj išaugs dar vienas pajėgus snaiperis, kurių rinktinei būtinai reikia, kitaip ir vėl bus tie nelemti pralaimėjimai dviem, trimis taškais. kai varžovai uždengia mūsų pagrindinius centrus, o įmest iš toliau ir nėra kam išskyrus M.Grigonį, L.Lekavičių ir retkarčiais M.Kalnietį.
2019-09-17
+21
Atsakyti
Saunuolis Lukosiunas !
2019-09-17
+17
Atsakyti
Anonimas
Snaiperis su ugiu 201 gali buti rimta jega dabar nuo jo priklaudo ar sugebes isitvirtint stiprioje komandoje,sansas suteiktas
2019-09-17
+10
Atsakyti
w
Idomi ta prienu komanda bus ,dar nezaide baskonijoje runktyniaves gynejas,kalbama kad labai geras bet turi lengva traumele.
2019-09-17
+15
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 41

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.