Maksvytis sulaukė LKF pasiūlymo treniruoti rinktinę

2019-09-17 23:09
Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Permės „Parma“ klubui vadovaujantis Kazys Maksvytis viešėdamas Lietuvoje tinklalapio „krepsinis.net“ žurnalistui Edgarui Pulkovskiui atskleidė, jog sulaukė Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) pasiūlymo stoti prie rinktinės trenerio vairo.

„Turiu pasiūlymą treniruoti rinktinę. Atsakymą turėčiau duoti artimiausiu metu, nes posėdis bus spalio pabaigoje, kai bus skiriami treneriai. Turiu pasikalbėti su klubu, nes sutartyje nėra jokių punktų, kalbančių apie rinktinės treniravimą.

Žinoma, kad norėčiau eiti į stabilesnę situaciją, ilgesnį ciklą, taip pat kitąmet ir pokyčiai federacijoje turėtų įvykti. Vis dėlto, manau, kad tai yra geras šansas, nes rinktinėje yra daug žaidėjų, kuriuos pats treniravau jaunimo rinktinėse“, – sakė 42-ejų strategas.

Lietuvos rinktinei naujojo trenerio prireikė po pasaulio čempionato Kinijoje, kai iš pareigų pasitraukė Dainius Adomaitis.

2020-ųjų vasarą Lietuvos rinktinė kovos olimpiniame atrankos turnyre.

 



Komentarai:

Anonimas
Maskvytis ka sugeba tai ikaist iki raudonumo,nepamirsiu kai Adomaitis paduchino su Juventus Maksvycio neptuna del LKL bronzos ,neptunas ta sezona buvo surinkes rekordini biudzeta ir zaide eurolygoje
2019-09-18
-30
Atsakyti
Lol
maksvytis yra antras geriausias treneris po saro
2019-09-18
-1
Atsakyti
rtrtrt
Nu kai zaide del 3 vetos lkl tai Adomo Juventusas laimejo pries Maskvyciaus Neptuna 2014/2015 tai lygiai ju panasus, bet tai jau istorija, Maskvycius gal smarkiai patobulejes
2019-09-18
+16
Atsakyti
Anonimas
Keist trenerius gali po kiekvieno etapo,nieko cia nepadarysi su vidutiniokais
2019-09-18
+15
Atsakyti
Gidas
Nekreipiu dėmesio į vertinimus, tačiau balsuotojų mąstymas mane visai nuvylė. Ankstesniame pasisakyme tenorėjau padrąsinti pirminės žinutės autorių (Svajunas Dramblionius), kad jo nerimas dėl galimai atsirasiančių nešvarių atsiliepimų nepasitvirtino. Tuo metu visos pasirodžiusios žinutės buvo teigiamos Maksvyčio atžvilgiu, tame tarpe ir du tiesioginiai atsakymai (be manojo). Tik jie su pliusais, mano gi kažkodėl minusuoti... :) Nebemokama ir nebenorima jau aštriai mąstyti. Tiek to.
2019-09-18
+20
Atsakyti
eflow
Na, Kazys šiuo metu geriausias variantas rinktinei, nes Šaras tikrai nesutiks treniruoti rinktinės. Iš vienos pusės džiugu dėl Kazio iš kitos gaila, nes dabar treneris būtų įmestas į ugnį, taptų treneriu tada, kai komandai bus didžiulis spaudimas patekti į olimpiadą, nes nepatekus, prasidės purvo pylimai ant trenerio ir t.t. Adomaitis laiku nusiplovė, nes kitų metų atrankoje bus pats didžiausias spaudimas treneriui. Ilgesnėje perspektyvoje net neabejoju, kad Kazys įrodytų savo potencialą, gerai, kad treneris propoguoja laisvesnį žaidimą, nereikėtų žaidėjų įsprausti į tam tikrus rėmus, kur jie jaučiasi nepatogiai, greičiausiai komandoje atsirastų DMO, jaunų žaidėjų, o treneris su jais tikrai moka dirbti, tikiuosi būtų atsisakoma veteranų paslaugų, nebent Kalnietį dar palikti reikėtų, nes nelabai ir turim normalių PG.
2019-09-18
+3
Atsakyti
slabakas15
Man labai keista, kai tikiri fanai pradeda sirgti - svajoti ir pameta savo logika. Treneris gal ir geresnis, bet tikrai ne dėl bronzos. Ir čia ne trenerio kaltė - JV ar DS tikrai neatstos nei Gobero, Scolos ir kitų. O mūsų rinktinėje nėra kuo keisti Jankųną, Seibutį ar Mačiulį. Tad man visai nesuprantomas toks fanų tikėjimas, kad treneris žais geriau už Rubio. Nesitikėjau tokio naivumo.
2019-09-18
+4
Atsakyti
SS
Biski sudinas laikas jam ateiti, kadangi patekimas i olimpines bus nerealiai sunkus. Nepatekus mum turbut apmetys sudais ji ir gali tekt atsistatydint :D
2019-09-18
+21
Atsakyti
ernestas
Kad ir kaip seksis rinktinei, tikiuosi pamatyt jaunima . O jei reikia veteranu , tai uztektu ir kalniecio vieno . Yra daug jaunu kuriems jau laikas rinktinej parodyt save .
2019-09-18
+1
Atsakyti
Popstar
pagaliau nuostabios naujienos
2019-09-18
+9
Atsakyti
tegul lkf pirma išperka kontraktą iš rusų 2 kėdės yra dvi. o kodėl neieško specialistų iš užsienio?
2019-09-18
+9
Atsakyti
Rezonansas
Adomaicio lygio treneris
2019-09-18
-20
Atsakyti
Anonimas
kalbant apie taiminga,LKF pramiegojo 3 metus su ta vidutinybe Adomaiciu,todel dabar Kaziui uzmetama nereali nasta istaisyt to lodariaus klaidas ir patekt i Olimpiada kas siai dienai tampa praktiskai mission impossible kai atrankoj dalyvaus tokie grandai kaip serbai ar graikai,o vietu ant vienos rankos pirstu galima suskaiciuot.betkuriuo atveju blogiau jau tikrai nebus kadangi Kazys nekarta irode kad yra sumanus treneris sugebantis issireikalaut is zaideju maksimumo,didele dali esamu rinktines atstovu jis gerai pazysta todel tiketina kad problemu del vaziavimo i rinktine nebus is jaunos kartos,o veteranai jau gali pamirst kelia i rinktine nes ju traukinys jau nuvaziavo,ir jei jie patys nesusipranta,reikia tiketis kad naujas treneris jiems ta paprastai isaiskins
2019-09-18
+13
Atsakyti
Anonimas
reikia tiketis kad naujuoju taps kazys ir mes daugiau nepamatysim rinktinej vos pajudanciu veteranu, sugryzus dmo ir pergales.
2019-09-18
+27
Atsakyti
Che che.....
As uz Kazi !!! Bet suns balsas i dangu neina....nors ka gali zinoti.
2019-09-18
-3
Atsakyti
asas
Jeigu tures jis teise rinktis tai tikrai pasakys NE.. bet zinant kokia lietuva yra derevne tai Uzuojauta Kazy!!!
2019-09-18
-26
Atsakyti
Jega
bus auksas!
2019-09-18
+33
Atsakyti
Nato
Super. Palaikau. Parodyk, Maksvyti, atėjo tavo laikas.
2019-09-18
+34
Atsakyti
rx
Na jei Kazlauskas atsisake, Saras (dar ne)sutinka - cia turbut geriausias pasirinkimas.
2019-09-18
-24
Atsakyti
Max Vytis
Tas klubas ir jo nuomone cia maziausiai turetu rupeti. Treneris Maksvytis puikiai darbavosi Eurolygoje su Neptunu, todel, neabejoju, ir rinktineje atrodys rimtai. Galbut atsitiesim, galbut del pasaliniu aplinkybiu vel kazkas nepasiseks, taciau treneris turetu puiku irasa tarp kitu karjeros laimejimu.
2019-09-18
+41
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 32

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.