„Rockets“ generalinis direktorius neabejoja: „Esame favoritai“

2019-09-21 16:15
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Hjustono „Rockets“ generalinis direktorius Darylas Morey prakalbo apie artėjančio sezono tikslus bei pagrindinį vasaros pirkinį Russellą Westbrooką.

„Esame favoritai, bet, kaip ir visuomet, jaučiame didelę konkurenciją iš „Clippers“, „Lakers“ ir „Jazz“ organizacijų. Sakyčiau, kad žmonės galimai nuvertina „Golden State Warriors“. Mes jiems jaučiame didžiulę pagarbą, tačiau stengsimės būti pirmieji“, – apie naujojo sezono planus kalbėjo Morey.

30-metis Westbrookas po 11 sezonų per mainus paliko Oklahomos „Thunder“ ekipą, o atvykęs į Teksasą verčia naują lapą, kurį tikisi pažymėti iki šiol nepasiektu čempiono titulu.

Hjustone jį pasitinka kitas NBA MVP Jamesas Hardenas, su kuriuo trejus metus kartu pergalių siekė po „Thunder“ vėliava. 

Vėl suvienydamas jėgas su šia lygos superžvaigžde, Westbrookas supranta, jog jam teks taikytis prie kitokio vaidmens nei Oklahomoje, kur kamuolys didžiąją laiko dalį buvo jo rankose bei krepšininkas turėjo neribotą laisvę.

Visgi dabar Westbrookas yra lyginamas su vietoj jo į „Thunder“ išsiųstu Chrisu Paulu. Kaip teigia klubo generalinis direktorius, to daryti nevertėtų, nes tai – dviejų skirtingų kategorijų krepšininkai.

„Aš nelyginčiau jo su Chrisu Paulu ir nemanau, kad kas nors turėtų tai daryti. Russellas yra ginklas. Tai yra vyrukas, kuris gali pagerinti žaidimą atkrintamosiose vien dėl savo atletiškumo. Tai vyrukas, kuris turi papildomą pavarą. Tai ginklas greitajame puolime. Tai ginklas kovojant dėl kamuolių. Su juo komanda jaučia didesnį sąryšį. Mes nekantraujame“, – sake Morey.

Praėjusį sezoną „Rockets“ krito neperžengusi Vakarų konferencijos pusfinalio barjero, kai serijoje iki keturių pergalių „Golden State Warriors“ klubui nusileido 2-4.



Komentarai:

To kapelis
pisk nx bl ryzas kabely
2019-09-23
+1
Atsakyti
Megaladonas
Hardenas isejo is Thunder kad laimeti zieda pats ir paliko Westbrooka ir Duranta, betruko dar kad Durantas ateitu i Rockets :D
2019-09-21
+10
Atsakyti
djgaffer
Kasmet Morey paskiria save prie favoritų,bet kasmet nieko nesigauna.Atvykus RW šansų tapti čempionais padaugėjo,bet vėlgi klausimas,kaip susižais dvi žvaigždės.O kitos komandos taip pat sustiprėjo,konkurencija bus milžiniška.
2019-09-21
-20
Atsakyti
Pegasas
nieko jie nepasieks, i playoffus pateks bet tai tiek..
2019-09-21
+9
Atsakyti
Kočėlas
Ar ne šitam Vestbrukui davė miestas apdovanojimą už lojalumą ir negras pažadėjo nepalikti Oklahomos?
2019-09-21
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 9

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.