Hardenas planuoja ginti JAV garbę olimpinėse žaidynėse

2019-09-27 21:21
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Apie dalyvavimą 2020 metų Tokijo olimpinėse žaidynėse kalbančių NBA žvaigždžių ratas plečiasi. Šį kartą apie savo planą kitą vasarą apsivilkti JAV rinktinės marškinėlius prakalbo Hjustono „Rockets“ superžvaigždė Jamesas Hardenas.

„Atstovauti šiai gražiai šaliai – vienas iš mano tikslų“, – apie 2020-ųjų vasarą kalbėjo 30-metis krepšininkas.

Hardenas žaidė 2012-ųjų olimpinėse žaidynėse Londone, iš kurio su JAV rinktine parsivežė auksą. 2014-ais metais atletas pasidabino pasaulio čempionato auksu.

2016-ais jis buvo tarp kandidatų vykti į Rio de Žaneiro olimpiadą, bet JAV žvaigždė davė neigiamą atsakymą tuomet Mike'o Krzyzewski štabui.

Apie norą rungtyniauti Tokijuje su JAV nacionaline ekipa anksčiau jau prakalbo Stephenas Curry, Klay Thompsonas, Damianas Lillardas ir šiemet šaliai planetos pirmenybėse atstovavęs Mylesas Turneris.

Antrus metus iš eilės į MVP titulą taikęsis Hardenas praėjusį sezoną NBA vidutiniškai pelnė po 35,6 taško, atliko po 7,4 rezultatyvaus perdavimo, atkovojo po 6,7 ir perėmė po 2,1 kamuolio.



Komentarai:

Anonimas
Šitam šokejui nlb bus ka veikt ten jei normaliai žingsnius fiksuos.
2019-09-27
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.